• 7 Οκτωβρίου, 2023

Εύκολο πέρασμα για Πύρασο από το Σέσκλο

Εύκολο πέρασμα για Πύρασο από το Σέσκλο

Με 0-3 πέρασε από την έδρα της Ακρόπολης στο Σέσκλο ο Πύρασος, μία εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση με σκόρερ τους δύο επιθετικούς του.

Στο 30’ το 0-1 με πέναλτι του Αραπίτσα (που κέρδισε ο Αλαμάνης) και στο 37’ το 0-2 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Αλαμάνη. Και στις δύο περιπτώσεις οι φάσεις ξεκίνησαν από ωραίες προσπάθειες του Γκαραβέλα. Το τελικό 0-3 γράφτηκε στο 62’ από τον Αραπίτσα, με κοντινό πλασέ. Οι Αγχιαλίτες είχαν αρκετές καλές στιγμές για περισσότερα τέρματα, στο πρώτο μέρος μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Αραπίτσα, Τσιότρα και στο δεύτερο δύο ευκαιρίες με τον Καραγιώργο, το ένα σουτ απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ακρόπολης, το άλλο χτύπησε στο δοκάρι.

Ακρόπολη: Βίτσος, Χρυσαφόπουλος, Βασιλείου, Φράγκος, Τ. Τσούτσας (46’ Κολυμήτρας), Γκάγκας (70’ Γλάρος), Πούλιος, Παπούλιας, Παγώνης, Πιτσάβας (55’ Τσουκάλης), Αξιώτης.
Πύρασος: Τσιλίγκος, Μιχόπουλος, Κατσιγιάννης (80’ Κουρέντης), Λάμπος, Τσάμης, Γ. Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας (63’ Παπαδόπουλος), Τσιότρας, Αραπίτσας (80’ Ερρινάκης), Φούκης (55’ Ροτζέριο), Αλαμάνης (63’ Καραγιώργος).


Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Μετά τον νεαρό αμυντικό Σωκράτη Τόγια, ο Πύρασος ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του κι αυτή είναι…
H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…