• 7 Οκτωβρίου, 2023

Αγριεμένος Αστέρας με νέα νίκη – Ο Δαμάσκος πλήγωσε την πρώην του ομάδα

Αγριεμένος Αστέρας με νέα νίκη – Ο Δαμάσκος πλήγωσε την πρώην του ομάδα

Αγριεμένος επέστρεψε στην Α’ Τοπική ο Αστέρας αφού μετά το διπλό στη Σκιάθο πριν δύο εβδομάδες, η ομάδα του Κώστα Τουρσούγκα έφθασε σήμερα στη δεύτερη επιτυχία της. Σκόραρε σε …καθοριστικά λεπτά, το 1-0 στο 46’ με κεφαλιά του Αχιλλέα Δαμάσκου μετά από κόρνερ του Σιαμέτη και τα άλλα δύο τέρματα στο φινάλε: 2-0 πάλι με κεφαλιά του Αχιλλέα Δαμάσκου σε κόρνερ αυτή τη φορά του Τσιάμη στο 90’ και 3-0 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με ατομική ενέργεια και σουτ του Μίλτου Χρόνη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δαμάσκος, κεντρικός αμυντικός, έπαιζε μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα που σήμερα πλήγωσε εις διπλούν… Ο Αστέρας είχε δοκάρι στο 4’ με τον Γερολυμάτο, χαμένο τετ-α-τετ με τον Χρ. Δαμάσκο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου κι ακόμη μία καλή φάση με τον Γερολυμάτο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, σουτ του Χρήστου Δαμάσκου απέκρουσε ο Λειβαδίτης στο 57’.

Όσον αφορά στην Αγχίαλο, απείλησε όταν έγιναν οι αλλαγές. Στο 78’ ο Γκογκινούδης είχε μεγάλη φάση με πλασέ από τη μικρή περιοχή που εξουδετέρωσε ο Μπαλίου και στο 85’ ο ίδιος σουτ που πέρασε άουτ.

Αστέρας: Μπαλίου, Φλώρος (78’ Χρόνης), Σιαμέτης, Αχ. Δαμάσκος, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι, Παπαστεργίου (62’ Τσιάμης), Χρ. Δαμάσκος, Κουτσούκης (46’ Βέργος), Γερολυμάτος (62’ Κόνσταντιν).
Αγχίαλος: Λειβαδίτης, Μασούρας, Κόκκαλης (70’ Γκογκινούδης), Σκούρας, Διαμαντένιας, Τσέλιος, Σίμος (70’ Παπακώστας), Δράγνης (85’ Ξηρομερίτης), Γεωργακόπουλος, Αράμπογλου (46’ Τσιαγιανίδης), Τσόντζωρας (70’ Σγατζής).


Σχετικά Άρθρα

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Πύρασος (φωτογραφίες)

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Πύρασος (φωτογραφίες)

Ο Πύρασος πήρε 2-0 το ντέρμπι της Νέας Αγχιάλου σε απογευματινό αγώνα που άρχισε στις 6μ.μ.…
Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ριζομύλου πέρασε με σκορ 0-2 από την…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…