• 4 Οκτωβρίου, 2023

Θοδωρής Στάμος: «Δηλώνω παρών ώστε αυτή η κρίση να εξελιχθεί σε ευκαιρία»

Θοδωρής Στάμος: «Δηλώνω παρών ώστε αυτή η κρίση να εξελιχθεί σε ευκαιρία»

Στο Στεφανοβίκειο, τον Βόλο, τη Νέα Αγχίαλο, τις Μηλιές βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Θεόδωρος Στάμος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με την «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού.

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε το Στεφανοβίκειο συνοδεύοντας τον Υφυπουργό Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής προστασίας Χρήσατο Τριαντόπουλο. Όπως είπε: «Η θεομηνία έπληξε τόσο τις καλλιέργειες όσο και τις περιουσίες των κατοίκων. Μιλήσαμε με πολλούς από αυτούς και συμφωνήσαμε όλοι, ότι πρόκειται για μια περιοχή όπου κράτος και περιφέρεια πρέπει να την βάλουν σε προτεραιότητα προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές το ταχύτερο δυνατόν και να δοθούν κίνητρα και ενισχύσεις για την αποκατάσταση της πρωτογενούς παραγωγής. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε».

Μια εβδομάδα έχει μείνει για να αποφασίσουμε όλοι για το μέλλον την Θεσσαλίας και τον ρόλο που έχει να διαδραματίσει η Μαγνησία σε μια νέα πραγματικότητα η οποία δημιουργήθηκε βίαια μέσα σε 20 ημέρες. Μια εβδομάδα έχει απομείνει για να βάλει ο καθένας μας το θυμικό και την λογική του σε μια ισορροπία και να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την βαριά ευθύνη να δημιουργήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε αυτή η κρίση να εξελιχθεί σε ευκαιρία. Σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρών. Καλή Κυριακή και καλό μήνα σε όλους.

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μου σε περιοχές κι εγκαταστάσεις που έχουν πληγεί από την πρόσφατη θεομηνία, βρέθηκε επίσης στους χώρους του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Συνομιλώντας με τους προέδρους των οργανισμών κκ Κολυνδρίνη και Ευαγγελινό, ο κος Στάμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προέκυψαν και να συζητήσει μαζί τους τους τρόπους και τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες θα λάβουν βοήθεια οι οργανισμοί.

Επίσης, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις τρέχουσες συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος συναντήθηκε με το δ.σ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας, αλλά και με τη διοικούσα επιτροπή του επιμελητηρίου Μαγνησίας όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα του τόπου ως αποτέλεσμα της πρόσφατης θεομηνίας.

Το πρωί της Τρίτης, στη Νέα Αγχίαλο ο κος Στάμος συνόδευσε την Δωροθέα Κολυνδρίνη στη λαϊκή αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους συντοπίτες του που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Σε μήνυμά του, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας τόνισε: «Λίγες ημέρες έχουν μείνει για να αποφασίσουμε όλοι για το μέλλον της Θεσσαλίας και τον ρόλο που έχει να διαδραματίσει η Μαγνησία σε μια νέα πραγματικότητα η οποία δημιουργήθηκε βίαια μέσα σε 20 ημέρες. Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να βάλει ο καθένας μας το θυμικό και τη λογική του σε μια ισορροπία και να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την βαριά ευθύνη να δημιουργήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε αυτή η κρίση να εξελιχθεί σε ευκαιρία. Σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρών».


Σχετικά Άρθρα

Άκης Στάμος: Σας καλώ στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας

Άκης Στάμος: Σας καλώ στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας

Το μήνυμα του Θοδωρή Στάμου: Φίλες και φίλοι μου σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη σας!…
Δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης – Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Κ. Αγοραστός

Δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης – Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας ο…

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας για παιδιά και εφήβους που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας…
Άκης Στάμος: Έχουμε πολλά να κάνουμε ώστε να ξαναχτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας

Άκης Στάμος: Έχουμε πολλά να κάνουμε ώστε να ξαναχτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας

Σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Σε όσους…