• 2 Οκτωβρίου, 2023

Κ. Ζαρκάδας: «Δηλώνω παρών δίπλα στον Δημήτρη Κουρέτα»

Κ. Ζαρκάδας: «Δηλώνω παρών δίπλα στον Δημήτρη Κουρέτα»

 

Ο αγρότης Κωνσταντίνος Ζαρκάδας από την Σούρπη είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην «Πρωτοβουλία» του Δημήτρη Κουρέτα και μιλώντας στην εκπομπή μας Laos Online ανέλυσε τί τον ώθησε σε αυτή την απόφαση και την υποψηφιότητά του.

 

Όπως δήλωσε: «Είμαι υποψήφιος για την περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας με την Πρωτοβουλία του Δημήτρη Κουρέτα και θέλουμε ό,τι καλύτερο για τους συμπολίτες μας.

Τα βήματά μου στα κοινά ξεκινάνε από το 2006 σε ηλικία 16 ετών όταν πρωτομπήκα κομματικά σε έναν χώρο ως σύνεδρος και είμαι εδώ είτε σε τοπικές οργανώσεις είτε σε νομαρχιακές, είτε τώρα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πάντα δηλώνω παρών.

Είμαι αγρότης, γνωρίζω πολύ καλά αυτόν τον κλάδο και γνωρίζω πόσο έχει πληγεί γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την κοινωνία, το μεγάλο κοινωνικό σύνολο του θεσσαλικού κάμπου. Εδώ και χρόνια δεν υπάρχει η πλήρης κάλυψη στους αγρότες με επιδοτήσεις και αποζημιώσεις και πόσο μάλλον τώρα που τα πράγματα είναι χειρότερα. Αυτά που δίνονται από την εκάστοτε κυβέρνηση και την περιφέρεια είναι μηδαμινά. Θέλουμε να εξεταστεί καλύτερα η κατάσταση, να έρθουν οι ίδιοι να δούνε και να βιώσουν τι γίνεται, να δουν εάν οι αγρότες μπορούν να καλλιεργήσουν τη γη τους ή οι κτηνοτρόφοι μπορούν να βοσκήσουν τα ζώα τους».

Σχετικά με το πώς προέκυψε η πρόταση να ενταχθεί στην ομάδα της «Πρωτοβουλίας», ο κος Ζαρκάδας επισήμανε: «Με τον κο Κουρέτα δεν γνωριζόμασταν καθόλου, αλλά η γνωριμία μας έγινε μέσω μιας ομάδας ελαιοπαραγωγών Μαγνησίας στην οποία μπήκα. Ο κος Κουρέτας είναι μέσα σε όλο αυτό, ενδιαφέρεται πολύ για τις περιοχές του Πτελεού, της Αμαλιάπολης, των Νηών για να μπούνε τα ελαιοπερίβολά μας μέσα σε ένα ειδικό καθεστώς θα λέγαμε. Από εκεί μου έγινε η πρόταση, υπάρχουν άτομα που με βοηθάνε, με στηρίζουν και μου δίνουν την ώθηση να συνεχίσω. Θέλω να πω στον κόσμο πως είμαι αγρότης, είμαι από την περιοχή της Σούρπης και ζητάω την ψήφο σας γιατί: κυνήγησα όνειρα όχι δικά μου αλλά άλλων, κυνηγήθηκα πολύ από πολλούς κι αυτό διότι κυνηγούσα με αθωότητα για να γίνει κάτι δημιουργικό χωρίς να υπάρχουν παρεμβολές από έξω».


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 15-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 15-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 15…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 12…