• 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Με μεγάλη συμμετοχή και παλμό νίκης η ομιλία του Δημήτρη Εσερίδη στα εγκαίνια της Δημοτικής Παράταξης «Αλμυρός Ευθύνη και Δημιουργία»

Με μεγάλη συμμετοχή και παλμό νίκης η ομιλία του Δημήτρη Εσερίδη στα εγκαίνια της Δημοτικής Παράταξης «Αλμυρός Ευθύνη και Δημιουργία»

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου επί της Νικολάου Μιχοπούλου αρ. 2 και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία» του Δημητρίου Εσερίδη.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεκίνησε η ομιλία που ευχαριστώ απευθυνόταν σε όλους όσους τον στήριξαν στα 40 χρόνια της παρουσίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και σε όλους όσους στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο και κυρίως στους πολλούς νέους που ανανεώνουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης Αλμυρός Ευθύνη και Δημιουργία. Της Δημοτικής Παράτασης που διοίκησε και θα διοικήσει τον Δήμο για ένα καλύτερο μέλλον.

 

«Θα κινηθούμε αποφασιστικά» διεμήνυσε ο Δημήτρης Εσερίδης, αναλύοντας τα προβλήματα του Δήμου, αλλά και θυμίζοντας το μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής της οποίας ηγούταν.

«Με βαθύ αίσθημα και πίστη στις δυνάμεις μας… θα τιμήσω την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας», υποσχέθηκε και παρουσίασε το πρόγραμμα, αλλά και έναν-έναν και καθεμία από τους υποψηφίους του συνδυασμού.

«Με βάση τις αξίες της ισονομίας και της αξιοκρατίας θα δουλέψουμε με σχέδιο ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο, στόχος και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, αποτελεσματικό αλλά και αξιόπιστο. Ξεκινάμε έναν μεγάλο αγώνα που μαζί σας θα ολοκληρώσουμε στις 8 Οκτωβρίου και θα βγούμε νικητές. Είμαι περήφανος γιατί την ομάδα μας τη στελεχώνουν άξια στελέχη. Έχουμε ήδη προσφέρει ένα μεγάλο έργο για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι.»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία του ως Δήμαρχος κατά την πενταετία 2014-2019 και στην παρακαταθήκη έργων που άφησε στην επόμενη Δημοτική Αρχή, ενώ έκανε και συνοπτικές προγραμματικές δηλώσεις για την επόμενη πενταετία, επιφυλασσόμενος να αναπτύξει πλήρως το πρόγραμμά του στις κεντρικές προεκλογικές του ομιλίες που θα λάβουν χώρα στην Σούρπη, Πτελεό, Αλμυρό και Ευξεινούπολη.

Ακολουθεί μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το εκλογικό μας κέντρο είναι καθημερινά ανοιχτό σε όλους τους Δημότες, να ακούσουμε τα προβλήματά σας και να σας αφουγκραστούμε για μια νέα αρχή για τον Δήμο μας. Διαβεβαιώνουμε ότι τόσο εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά για να επαναφέρουμε τον Δήμο Αλμυρού στο επίπεδο που του αξίζει».

 


Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε ο κυκλικός κόμβος στο ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Ολοκληρώθηκε ο κυκλικός κόμβος στο ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους δημότες ο κυκλικός κόμβος στο ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου στον Αλμυρό,…
Επιστολή Εσερίδη: Άδικο το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας ανθρώπων στο Κουρί

Επιστολή Εσερίδη: Άδικο το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας ανθρώπων στο Κουρί

Επιστολή προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέστειλε ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, με την οποία…
Απαντάει με τα έργα του ο Εσερίδης στο αίτημα Χατζηκυριάκου

Απαντάει με τα έργα του ο Εσερίδης στο αίτημα Χατζηκυριάκου

Από τον Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση ως απάντηση στην προ…