• 30 Αυγούστου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-8-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-8-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες

Άντρας δέχτηκε επίθεση από αρκούδα – Τον δάγκωσε και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ανδρας που διέμενε τους καλοκαιρινούς μήνες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαφίνα, βγήκε το πρωί της Δευτέρας για πεζοπορία με τον σκύλο του στα βουνά της περιοχής, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με αρκούδα, η οποία αρχικά επιτέθηκε στο σκύλο του.

Ψαράς βρήκε Καλάσνικοφ πεταμένο στον Πηνειό

Για ψάρεμα πήγε στον ποταμό Πηνειό ένας 44χρονος Αλβανός ερασιτέχνης αλιέας, το μεσημέρι του Σαββάτου, όμως η ψαριά του δεν… τρωγόταν!

Έκπληκτος διαπίστωσε ότι στα «πέδιλα» της γέφυρας ήταν σφηνωμένο ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία.

Λάρισα: Απειλές, χτυπήματα και βρισιές – Ο άγριος τσακωμός δύο κοριτσιών που τις έφερε στα δικαστήρια

Κατηγορούμενη ήταν μια 26χρονη η οποία φέρεται να χτύπησε, να απείλησε και να εξύβρισε μια 16χρονη μαθήτρια. Ο λόγος σύμφωνα με όσα ακούστηκαν χθες στο ακροατήριο ήταν ότι η 16χρονη δεν επιθυμούσε την επικοινωνία που είχε η μεγαλύτερη κοπέλα, με την αδερφή της.

Τραγωδία στην Τήνο: Νεκρό 3χρονο παιδί

Τραγωδία στην Τήνο, όπου το πρωί της Τρίτης λίγο μετά τις 9:30 έχασε τη ζωή του ένα 3χρονο παιδί, από πνιγμό.

Ο πνιγμός προήλθε πιθανότατα από ρώγες σταφυλιού, καθώς κατά τις πρώτες βοήθειες αστυνομικών το παιδί έβγαλε τουλάχιστον δύο ρώγες από σταφύλι, αλλά όταν έφτασε με περιπολικό της αστυνομίας στο Κέντρο Υγείας Τήνου, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Φωτιά στον Έβρο: Επαγγέλματα απειλούνται με εξαφάνιση – Τεράστια οικολογική καταστροφή

Χωρίς τέλος η πύρινη κόλαση στον Έβρο – Η οικονομική καταστροφή είναι τεράστια και οι σοβαρότερες επιπτώσεις θα φανούν μεσοπρόθεσμα – Επαγγελματικές συντεχνίες κινδυνεύουν να εξαφανιστούν

Σε ισχύ από σήμερα το «Καλάθι των Μαθητών» – Αναλυτικά τα είδη που περιλαμβάνει

Από σήμερα, Τετάρτη 30 Αυγούστου τίθενται σε ισχύ το «Καλάθι των Μαθητών» και οι βελτιωτικές αλλαγές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» προς όφελος των καταναλωτών, όπως προβλέπει Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκρέκας.

Αστυνομικός στα Χανιά: Στον ανακριτή σήμερα ο 53χρονος αξιωματικός που κατηγορείται για εκβιασμό

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 53χρονος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας από τα Χανιά ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα με καταγγελίες από τρεις πολίτες για απόπειρα εκβιασμού και χρηματισμού.

Λαθρεμπόριο: Έλεγχοι μέσω δορυφόρου σε φορτηγά και κοντέινερ

Δορυφορικό «μάτι» που θα παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την κίνηση επαγγελματικών οχημάτων και εμπορευματοκιβωτίων κατά την είσοδο και την κυκλοφορία τους στη χώρα μας θα αποκτήσουν οι τελωνειακές αρχές.

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προετοιμασία για την ΔΕΘ – Τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία.

Ταυτόχρονα, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και το κυβερνητικό επιτελείο, εργάζονται πυρετωδώς με γνώμονα την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 78η ΔΕΘ.

Κτηματολόγιο: Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι πολίτες μπορούν να λαμβάνουν αριθμό προτεραιότητας

Η νέα πλατφόρμα για την έκδοση αριθμού προτεραιότητας αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών για τις συναλλαγές τους με τα Κτηματολογικά Γραφεία που την διαθέτουν, βάζοντας τέλος στην τριτοκοσμική κατάσταση με τις χειρόγραφες λίστες και τους «επαγγελματίες» διακινητές εισιτηρίων.

Εντοπίστηκε το πρώτο εξωγήινο αντικείμενο στη Γη

Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής του Χάρβαρντ Άβι Λεμπ για τα θραύσματα που βρέθηκαν στον Ειρηνικό – Ισχυρίζεται πως προέρχονται από το διαστρικό διάστημα και όχι από το δικό μας ηλιακό σύστημα

Εγκαίνια στις λίμνες Ζερέλια: Ομιλίες, έκθεση μετεωριτικών πετρωμάτων και προωθητικό βίντεο μαγνήτισαν τους παρισταμένους

Δ. Νασίκας: Κάθε νόμιμο μέσο για να αποτραπεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο «Μαυροβούνι»

Θα σου αποκαλύψω τα Μυστικά των Ζερελίων – Το προωθητικό βίντεο του Δήμου Αλμυρού για τα Ζερέλια

Αιμοδοσία την Παρασκευή στον Αλμυρό

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…