• 28 Αυγούστου, 2023

Αρχίζουν προετοιμασία οι ομάδες της Β’ Τοπικής

Αρχίζουν προετοιμασία οι ομάδες της Β’ Τοπικής

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Δήμητρας, των Μυρμηδόνων, του Πρωτεσιλάου και του Αχιλλέα –των τεσσάρων συλλόγων της επαρχίας Αλμυρού στη νέα Β’ Τοπική- αφού για το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου έχουν προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας τους. Βεβαίως αναφερόμαστε σε ερασιτέχνες αθλητές, οπότε και διακοπές …επιτρέπονται και απουσίες λόγω εργασίας. Οι προπονητές και οι παράγοντες όμως περιμένουν τους περισσότερους στο γήπεδο…

 

Στην Ευξεινούπολη, μετά την τραυματική εμπειρία της περασμένης χρονιάς και τα …γνωστά αγωνιστικά θέματα της ομάδας, επικρατεί αέρας αισιοδοξίας. Η νέα διοίκηση με επικεφαλής τους Δημήτρη Στεφανή, Πέτρο Θωμαΐδη και η παρουσία του Νίκου Βούλγαρη στην τεχνική ηγεσία κάνουν τους φιλάθλους του χωριού να αισθάνονται πως κάτι καλό χτίζεται στον αγαπημένο τους σύλλογο. Η δυνατή μεταγραφή του Σπύρου Χαλάτση, οι επιστροφές των Ηλία Τιμπλαλέξη, Δημήτρη Γκαρνίδη, Στέλιου Τσιάτσιου που διακρίθηκαν με την πράσινη φανέλα και επιστρατεύονται να βοηθήσουν τη νέα χρονιά, μαζί με νεαρούς κι έμπειρους από πέρυσι, διαμορφώνουν ένα ρόστερ που σίγουρα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά θεωρείται καλό για το επίπεδο της Β’ Τοπικής. Για το πού θα μπορέσει να φθάσει η Δήμητρα, θα φανεί όταν κλείσει τις μεταγραφές της…

Αντιθέτως, οι Μυρμηδόνες έχουν έτοιμη ομάδα από πέρυσι, με αρκετά νεαρά παιδιά και τους «μόνιμους» του συλλόγου. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Χρήστος Κλουκουτάρας, Δήμος Τσόγκας, Κώστας Δεμίρης και ο κόουτς Θοδωρής Σκούρας βλέπει ότι υπολογίζει σε ένα πολύ καλό υλικό για να δουλέψει και να ζητήσει κάτι παραπάνω από την περσινή πέμπτη θέση.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Πρωτεσίλαου διότι ο σύλλογος του Πτελεού κυριολεκτικά έφτιαξε ρόστερ από το μηδέν. Επέστρεψαν οι «γερόλυκοι» από το χωριό που έχουν τιμήσει την κυανόλευκη φανέλα, αποκτήθηκε ο γκολκίπερ Μάνος αλλά χρειάζονται κι άλλες μεταγραφές για την ομάδα του Θανάση Μπίλη.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας να έχει οριστεί για τις 21-22 Οκτωβρίου, οι προπονητές έχουν 55 ημέρες, σχεδόν δύο μήνες ώστε να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές και να δουλέψουν μαζί τους βάζοντας τις βάσεις για ολόκληρη τη σεζόν. Αυτό θα γίνει και μέσα από τα φιλικά.

Οι Μυρμηδόνες θα παίξουν με τον Πρωτεσίλαο (9/9 και 7/10), την ΑΠΟΒ (16/9), Χλόη (20/9), Μικροθήβες (23/9), Αχιλλέα (30/9) και τον Αίαντα στις 11 Οκτωβρίου, ενώ τρία ματς έχει κλείσει ο Νίκος Βούλγαρης για την Δήμητρα που είναι στις 9/9 με την Αγχίαλο, στις 20/9 με τις Μικροθήβες και στις 23/9 με την Δάφνη, σε αναμονή συμφωνιών και με άλλους αντιπάλους. Πρωτεσίλαος και Αχιλλέας παίζουν μεταξύ τους στις 3 Σεπτεμβρίου.


Σχετικά Άρθρα

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σούρπης συγχαίρει τους μαθητές και…
Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Μαγνησίας -τον Ιούλιο του 2023- που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα…
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των…

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους που επιστρατεύθηκαν και εξορμούν σε όλη τη Θεσσαλία, ιχνηλατώντας όλα τα ζώα,…