• 26 Αυγούστου, 2023

Φωτορεπορτάζ από το τουρνουά μπιτς βόλεϊ Δήμου Αλμυρού-ΓΣΑ

Φωτορεπορτάζ από το τουρνουά μπιτς βόλεϊ Δήμου Αλμυρού-ΓΣΑ

Ευχαριστήθηκαν βόλεϊ όλοι όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 19/8 στην παραλία της Αμαλιάπολης και συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΓΣΑ, στο πλαίσιο δράσεων κατά της ενδοοικογενειακής και έκφυλης βίας.

 

Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση με πολλά παιχνίδια στην άμμο και ευγενή άμιλλα. Ο Θανάσης Χατζηκυριάκος, νέος έφορος του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΑ, ήταν αυτός που συντόνισε το πρόγραμμα και φρόντισε για τον άρτιο προγραμματισμό, η Ζωή Διαμαντοπούλου είχε σημαντική συμβολή με καθήκοντα διαιτητή, ενώ η Μαρία Βάρσου, πάντα παρούσα, κρατούσε το σκορ.

 

Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Ευθύμης Ζιγγιρίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, αλλά και ο Λευτέρης Τιρτιράκης, ο Βολιώτης προπονητής που ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΑ, την πρώτη ομάδα και την ακαδημία.

 

Τις απονομές στα κορίτσια και τη μεικτή κατηγορία έκανε το μεσημέρι η Αντιδήμαρχος Αρετή Μπέη, ενώ στους άνδρες το απόγευμα ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Θωμαΐδης.

 

Για την ιστορία αναφέρουμε πως: νικήτρια ομάδα στα κορίτσια οι Τσιάτσιου Αγγελική-Τζίμα Ελένη, με φιναλίστ στον τελικό τις Θεοδωράκη Αναστασία, Θωμαΐδη Εύη.

 

Στη Μεικτή κατηγορία, 1η θέση για τον Παναγιώτη Μιχαλακόπουλο και την Αναστασία Θεοδωράκη, 2η θέση για τον Δημήτρη Στεφανή και την Εύη Θωμαΐδη.

 

Στους Άνδρες, οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Μπιρμπίλης-Θανάσης Αντωνιάδης έδειξαν ότι κατέχουν και το άθλημα της πετοσφαίρισης αφού κατέκτησαν το τρόπαιο! Φιναλίστ στον τελικό πατέρας και γιος, Παναγιώτης και Κώστας Μιχαλακόπουλος.

 

Η μετάθεση της ημερομηνίας του τουρνουά, που αρχικά ήταν να γίνει στα τέλη Ιουλίου, είχε ως συνέπεια να ακυρωθούν ορισμένες συμμετοχές. Ωστόσο ακόμη κι έτσι, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος που είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις βουτιές στη θάλασσα με τη διασκέδαση στο φιλέ του βόλεϊ, σε ένα γήπεδο κάτω από την παχιά σκιά των δένδρων. Ειδικά η κατηγορία των Ανδρών είχε πολλές συμμετοχές κι έγιναν δυνατά παιχνίδια.

 

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ μας:


Σχετικά Άρθρα

Στα σκαριά ημερήσιες κρουαζιέρες πολιτισμού και αξιοποίηση του Δυτικού Παγασητικού

Στα σκαριά ημερήσιες κρουαζιέρες πολιτισμού και αξιοποίηση του Δυτικού Παγασητικού

Πανεπιστήμιο και Δήμοι εξετάζουν τη δημιουργία διαδημοτικής θαλάσσιας συγκοινωνίας τύπου «hop on – hop off» –…
Ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού προς τους δημότες

Ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού προς τους δημότες

Τη δυνατότητα παροχής ψηφιακών υπηρεσιών στους δημότες του έχει πλέον ο Δήμος Αλμυρού. Με την υποστήριξη…
Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Χωρίς ήττα στην πρώτη φάση οι Παγκορασίδες του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες! Οκτώ παιχνίδια…