• 24 Αυγούστου, 2023

Ένας γεννημένος πρωταθλητής στον ΓΣΑ! Στα κυανόλευκα ο Γιώργος Λάππας

Ένας γεννημένος πρωταθλητής στον ΓΣΑ! Στα κυανόλευκα ο Γιώργος Λάππας

Μία σούπερ μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΓΣΑ καθώς έκλεισε συμφωνία με τοιν Γιώργο Λάππα, τον 37χρονο Βολιώτη combo γκαρντ που έχει μακρά πετυχημένη πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σήμερα Πέμπτη 24/8 έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Αλμυρό, απ’ όπου και η φωτογραφία μας.

Από τον Βόλο έχει πολλά χρόνια που έφυγε καθώς η αγωνιστική του αξία ήταν τέτοια που κάθε χρόνο έβρισκε πολύ καλές για τον ίδιο συμφωνίες με ομάδες σε διάφορα μέρη της χώρας μας. Από το καλοκαίρι του 2020 ήταν μέλος των επιτυχιών του Εσπέρου Λαμίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, ολοκληρώνοντας την περσινή σεζόν στο Ηράκλειο με τη φανέλα του ΟΦΗ. Σε διαδικτυακή ψηφοφορία αθηναϊκού σάιτ για την καλύτερη πεντάδα της Β’ Εθνικής το 2021/22, είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος πλέι μέικερ στον όμιλο που έπαιζε τότε ο Έσπερος.

Πιο πριν είχε αγωνιστεί σε Μεταμόρφωση, Νίκη Βόλου, Χαλκίδα, ΑΕ Λάρισας, Ερμή Αγιάς, ΑΕΚ Άργους, Αίολο Τρικάλων, Προμηθέα Πάτρας, Χολαργό, Μαρούσι, Ακράτα.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως με Λάππα, Πολίτη, Παπούλια, ο Αλμυρός έχει μια τριάδα-φωτιά στην περιφέρεια κι αν σε αυτούς, προσθέσουμε τους Μαμούρα, Παπουτσή, Μυλωνά και Μασούρα, τότε μιλάμε για μια γραμμή-φωτιά με έμπειρες μονάδες και «φρέσκα» πρόσωπα, με επιλογές στα σουτ έξω από τα 6,75 αλλά και στο ανοικτό γήπεδο…


Σχετικά Άρθρα

Χατζηιερεμίας Ελ. Συντηρητικοί: «Η βάση των Ελλήνων είναι ο συντηρητισμός, να δούμε τις αξίες, τις αρχές, τις παραδόσεις μας»

Χατζηιερεμίας Ελ. Συντηρητικοί: «Η βάση των Ελλήνων είναι ο συντηρητισμός, να δούμε τις αξίες, τις αρχές,…

Συνέντευξη με τον Ελευθέριο Χατζηιερεμία, αρχηγό του κόμματος «Συντηρητικοί» με καταγωγή από τον Μαυρόλοφο Ιδιαίτερο χαρακτήρα…
Πρόσκληση στην εκδήλωση ΝΔ Αλμυρού: «Η Επόμενη Μέρα για τη Θεσσαλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση»

Πρόσκληση στην εκδήλωση ΝΔ Αλμυρού: «Η Επόμενη Μέρα για τη Θεσσαλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση»

 Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας της Μαγνησίας και η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας στον Αλμυρό διοργανώνει εκδήλωση…
Οι ομάδες με σήμα τον Δισκοβόλο του Μύρωνα

Οι ομάδες με σήμα τον Δισκοβόλο του Μύρωνα

Η ιταλική σελίδα στο facebook simboli e curiosita del mondo είναι αφιερωμένη στα διάφορα σύμβολα του…