• 21 Αυγούστου, 2023

Άρχισε το “χτίσιμο” του νέου μπασκετικού ΓΣΑ

Άρχισε το “χτίσιμο” του νέου μπασκετικού ΓΣΑ

Πρώτη προπόνηση σήμερα Δευτέρα 21/8 για την ομάδα μπάσκετ του ΓΣΑ. Η διοίκηση υποδέχθηκε τους αθλητές στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού και ο κόουτς Λουκάς Ζαρονικόλας τούς έθεσε για πρώτη φορά επίσημα υπό την καθοδήγησή του. Λέμε επίσημα καθώς όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία του Λαμιώτη τεχνικού με την ομάδα, είχε κάνει κάποιες προπονήσεις γνωριμίας με αρκετούς παίκτες. Παρόντες οι Ανδρέας Πελεκούδας και Κώστας Παπουτσής, δηλαδή τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των “κυανολεύκων” καθώς και νεαροί από το παιδικό-εφηβικό τμήμα που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.

Ο Κώστας Νανάς καλωσόρισε άπαντες κι ευχήθηκε μια καλή σεζόν με υγεία και δίχως τραυματισμούς, ενώ ο Λουκάς Ζαρονικόλας έκανε λόγο για δύο βασικά στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα του, αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ όλων των μελών της και αγωνιστική πειθαρχεία, επισημαίνοντας πως θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή δουλειά των προηγούμενων ετών με υψηλούς στόχους. Πριν την προπόνηση, είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε τις πρώτες μας φωτογραφίες για την αγωνιστική σεζόν 2023/24:

 

 


Σχετικά Άρθρα

Χατζηιερεμίας Ελ. Συντηρητικοί: «Η βάση των Ελλήνων είναι ο συντηρητισμός, να δούμε τις αξίες, τις αρχές, τις παραδόσεις μας»

Χατζηιερεμίας Ελ. Συντηρητικοί: «Η βάση των Ελλήνων είναι ο συντηρητισμός, να δούμε τις αξίες, τις αρχές,…

Συνέντευξη με τον Ελευθέριο Χατζηιερεμία, αρχηγό του κόμματος «Συντηρητικοί» με καταγωγή από τον Μαυρόλοφο Ιδιαίτερο χαρακτήρα…
Πρόσκληση στην εκδήλωση ΝΔ Αλμυρού: «Η Επόμενη Μέρα για τη Θεσσαλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση»

Πρόσκληση στην εκδήλωση ΝΔ Αλμυρού: «Η Επόμενη Μέρα για τη Θεσσαλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση»

 Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας της Μαγνησίας και η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας στον Αλμυρό διοργανώνει εκδήλωση…