• 14 Αυγούστου, 2023

Α1 ΕΣΚΑΘ: Μία επιστροφή, μία παραμονή και δύο νέα πρόσωπα στους Τιτάνες

Α1 ΕΣΚΑΘ: Μία επιστροφή, μία παραμονή και δύο νέα πρόσωπα στους Τιτάνες

Ένας παλιός γνώριμος και δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ των Τιτάνων τη νέα σεζόν αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές για την ερυθρόλευκη ομάδα που θα παίξει στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑΘ.

Ο γνώριμος της ομάδας είναι ο Γιώργος Βουλτσίδης, ο Αλμυριώτης φόργουορντ ο οποίος είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη αλλά θα πηγαινοέρχεται για τους αγώνες έχοντας πλέον το δελτίο του ξανά στους Τιτάνες. Πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος στη νύφη του Θερμαϊκού… και φυσικά είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν από μικρή ηλικία όταν οι Τιτάνες συμμετείχαν στη Β’ Κατηγορία και πέτυχαν την άνοδο. «Με χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Γιώργου Βουλτσίδη στην ομάδα μας, μετά από ένα χρόνο σε ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος επέστρεψε σπίτι του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, αυτά είναι ο Γιώργος Κοψιαλής και ο Γιάννης Κουτσονοβάκης. Ο πρώτος είναι από την Αγριά, στην ομάδα της οποίας υπήρξε αρχηγός για πολλά χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε πολλά σωματεία και έχοντας γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στα παρκέ του μπάσκετ. Τον συνδέει φιλική σχέση με τον Αντώνη Μητρουλά με τον οποίον έχουν υπάρξει συμπαίκτες σε αρκετές ομάδες και πλέον, ξανασμίγουν στους Τιτάνες. Σχετικά με τον Κουτσονοβάκη, είναι γκαρντ που παίζει στις θέσεις 2-3 ο οποίος αναδείχθηκε από την Ανάληψη παίζοντας στην Α1 τα προηγούμενα έτη. Πέρυσι για διάφορους λόγους δεν έπαιξε κι επιστρέφει στη δράση με τους «ερυθρόλευκους». Ο Θανάσης Φλεβάρης τον γνωρίζει από την βολιώτικη ομάδα και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει πολύ τη νέα προσπάθεια των Τιτάνων.

Αυτός που σίγουρα μπορεί να το κάνει είναι ο Κώστας Συνάζος. Ο Αλμυριώτης σουτέρ και σκόρερ παραχωρήθηκε για ακόμη μία σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον ΓΣΑ στους Τιτάνες και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» του κόουτς Φλεβάρη αναφορικά με το σκοράρισμα. Τέλος, αναφέρουμε ότι στις 27 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα έκτακτη γενική συνέλευση σωματείων-μελών της ΕΣΚΑΘ. Μεταξύ των θεμάτων ημερησίας διάταξης είναι η αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενδέχεται η Α1 Κατηγορία στην οποία θα λάβουν μέρος οι Τιτάνες για πρώτη φορά στην ιστορία τους, να αποτελείται από δεκατέσσερις και όχι δώδεκα ομάδες όπως αρχικά είναι ανακοινωθεί.


Σχετικά Άρθρα

Φωτογραφίες από τον αγώνα Τιτάνες-Ανόρθωση

Φωτογραφίες από τον αγώνα Τιτάνες-Ανόρθωση

Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ, οι Τιτάνες ηττήθηκαν 55-90 από την Ανόρθωση στο κλειστό…
Βελτιωμένοι οι Τιτάνες αλλά δεν απέφυγαν την ήττα από την εντυπωσιακή ΑΕΤ

Βελτιωμένοι οι Τιτάνες αλλά δεν απέφυγαν την ήττα από την εντυπωσιακή ΑΕΤ

Αισθητά βελτιωμένοι οι Τιτάνες σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, δεν έφθανε όμως αυτό για…
Ήττα για τους ελλιπείς Τιτάνες στη Λάρισα

Ήττα για τους ελλιπείς Τιτάνες στη Λάρισα

Φυσιολογική χαρακτηρίζεται η ήττα των Τιτάνων από τον Νέο Σύλλογο Λάρισας στο κλειστό του Αγίου Θωμά…