• 24 Ιουλίου, 2023

Ευχαριστήριο Διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνος – Έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν με την προσοχή τους στην προσπάθεια πρόληψης

Ευχαριστήριο Διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνος – Έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν με την προσοχή τους στην προσπάθεια πρόληψης

Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνος κ. Στέλιος Κανατούλας, με ανάρτησή του, ευχαριστεί τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας και τον Δήμο Αλμυρού, ενώ ενημερώνει τους πολίτες για την κατηγορία κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς. Στα social media κοινοποίησαν τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού και ο ΕΟΣ Αλμυρού αντίστοιχες ανακοινώσεις καλώντας τους  πολίτες να προσέχουν ιδιαιτέρως. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βελάνης, μας κοινοποίησε φωτογραφία του, με τον έντυπο «Λαό» για παρέα, στην βάρδια του… Ακολουθεί η ανακοίνωσή του Διοικητή και οι αναφορές των μελών των Συλλόγων στο facebook:

Εφιστούμε την προσοχή όλων των πολιτών του διευρυμένου Δήμου Αλμυρού σήμερα που η περιοχή μας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού (Κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς 5) καθώς και για τις επόμενες ημέρες που ο δείκτης επικινδυνότητας θα παραμένει πολύ υψηλός.

Αρωγός στη προσπάθεια πρόληψης είναι το Δασαρχείο Αλμυρού, η Πολεμική Αεροπορία και οι δυο εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας, συγκεκριμένα ο Κυνηγετικός και ο Ορειβατικός Σύλλογος, εκπέμποντας περιπολίες στον μεγάλο σε έκταση τομέα ευθύνης μας ώστε να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή και η περιουσία των πολιτών καθώς και να διατηρηθεί ο φυσικός πλούτος αναλλοίωτος. Στο σημείο αυτό δε μπορώ να παραλείψω τη Δημοτική Αρχή για την άμεση ανταπόκριση, ενισχύοντας το έργο της πυρόσβεσης με χωματουργικά και υδροφόρες όπου απαιτείται!

Εκ μέρους της διοίκησης και των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας!!!

Καλή δύναμη σε όλους μας!

 

 

Team EOS , ομάδα Πολιτικής Προστασίας , κατ’ εντολήν του Πυροσβ. Κλιμακίου Αλμυρού/Δρυμώνος στη δύσκολη σημερινή ημέρα καλύπτουμε/μας ζητήθηκε, να επιτηρούμε την περιοχή Πτελεού – Αχιλλείου – Αγ.Θεοδώρων – Γαύριανης σε δυο βάρδιες: 10.00-13.30 & 14.30-18.30 Πέντε (5) συνολικά μέλη μας, με το ΒΑΝ του συλλόγου μας, συμμετέχουν στην εθελοντική προσπάθεια!

(και τις προηγούμενες μέρες… Team EOS Civil Protection , Όθρυς, πυρασφάλεια, σήμερα 22/7 & αύριο 23/7 δύσκολες συνθήκες… (επίπεδο 4 & 5).)

 

Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού: Εδώ και σήμερα 5η συνεχόμενη ημέρα βοηθώντας όπου μπορούμε το τοπικό μας πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλμυρού και τους φίλους πυροσβέστες που κάνουν αγώνα 24 ώρες να βγάλουν τις βάρδιες και τα συμβάντα. Καλή Κυριακή χωρίς προβλήματα δύσκολη μέρα αέρα στο βουνό ομίχλη από την ζέστη στον κάμπο επιβάλλεται να έχουμε όλοι την προσοχή μας και σε οτιδήποτε δείτε άμεσα τηλέφωνο στο 2422026273 –  πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Φθορές στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας – Ανακοίνωση Δήμου Αλμυρού

Φθορές στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας – Ανακοίνωση Δήμου Αλμυρού

Φθορές στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας έγιναν το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Αλμυρού.…
Με συμμετοχή 34 ατόμων η ανάβαση στις τρεις κορυφές της Όθρυος

Με συμμετοχή 34 ατόμων η ανάβαση στις τρεις κορυφές της Όθρυος

Την Κυριακή 12 Μαΐου έγινε από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού, η θεσμοθετημένη πλέον ορειβατική εξόρμηση…
Ενέργειες του Δήμου Αλμυρού να φέρει τους ιπτάμενους… μοναχούς Σαολίν στον Αλμυρό!

Ενέργειες του Δήμου Αλμυρού να φέρει τους ιπτάμενους… μοναχούς Σαολίν στον Αλμυρό!

Μία μεγάλη εκδήλωση φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ο Δήμος Αλμυρού σε ένα μήνα. Πρόκειται για παράσταση από…