• 18 Ιουλίου, 2023

Έκλεισε τον προπονητή του για το ποδόσφαιρο ο ΓΣΑ – Δήλωση Λ. Κωτούλα

Έκλεισε τον προπονητή του για το ποδόσφαιρο ο ΓΣΑ – Δήλωση Λ. Κωτούλα

Από σήμερα 18 Ιουλίου, ο ΓΣΑ έχει νέο προπονητή και αρχίζει να τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός! Η διοίκηση του συλλόγου κατέληξε στον Χρήστο Καπελιάνη, Λαρισαίο τεχνικό, γυμναστή στο επάγγελμα και διπλωματούχο UEFA A’. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και κατέληξαν σε συμφωνία, εκφράζοντας κοινές απόψεις σχετικά με το στήσιμο του ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Χρήστος Καπελιάνης διετέλεσε ποδοσφαιριστής σε ομάδες του νομού Λάρισας, με πιο γνωστά σωματεία ανάμεσα σε αυτά που αγωνίστηκε τον Τοξότη Λάρισας όπου ήταν επτά χρόνια, τον Απόλλωνα Λάρισας και τις Νέες Καρυές. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και στην προπονητική του πορεία εργάστηκε σε πολλούς συλλόγους. Άρχισε από τα τμήμα υποδομής του Τοξότη το 1998 και έπειτα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον Αχαρναϊκό, τον Απόλλωνα Λάρισας, την ομάδα Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ, την ΑΕΔ Νίκαιας, τον ΑΟ Αυλίδας, τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Υπήρξε ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣ Λάρισας, τη διετία 2016-18 ήταν στη Σκιάθο και τη Σκόπελο όπου υπηρέτησε ως καθηγητής, στα Φάρσαλα από το 2019 έως το 2022 σε μια δεύτερη θητεία, ενώ την περασμένη σεζόν εργάστηκε στον Δωτιέα Αγιάς. Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από τα προαναφερθέντα, υπήρξε τεχνικός σε ομάδες επαγγελματικές και σε ομάδες που συμμετείχαν στις εθνικές κατηγορίες.

Μαζί του θα φέρει και κάποιους ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία, 23-25 ετών από την πόλη της Λάρισας, που γνωρίζει και έχουν το κίνητρο, τη φιλοδοξία να αγωνιστούν σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΓΣΑ. Μιλώντας στον «Λαό» για τη συμφωνία με τον Χρήστο Καπελιάνη, ο πρόεδρος του ΓΣΑ Λεωνίδας Κωτούλας ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως άργησε κάπως ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με διάφορα που έτυχαν και την εκλογική διαδικασία που κράτησε αρκετά. Είχαμε το τελευταίο διάστημα επαφές με προπονητές και αναζητήσαμε αυτόν που θα ταίριαζε στη δική μας φιλοσοφία και θα συμβαδίζει με τα θέλω μας. Είναι επιδίωξη να μπολιάσουμε τους νεαρούς παίκτες της ακαδημίας μας με αυτούς από τη μεγάλη ομάδα, παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της φανέλας του ΓΣΑ. Έτσι, με τους ντόπιους γηγενείς, κάποιους παίκτες που θα συνεχίσουν από πέρυσι και τις μεταγραφές από τον Βόλο και τη Λάρισα, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε τον νέο Αλμυρό και να βάλουμε τις βάσεις για να έχουμε μια νεανική ομάδα που θα χαιρόμαστε τα επόμενα χρόνια. Στόχος να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θεωρώ πως κάναμε την καλύτερη επιλογή όσον αφορά στον προπονητή, είναι ένας γυμναστής γνώστης του ποδοσφαίρου, άνθρωπος ήπιων τόνων που δουλεύει πολύ, παιδαγωγός, έχει μεγάλη πορεία στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τεχνικούς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τον έχουμε στον Αλμυρό»

Επίσης ο κος Κωτούλας επισήμανε πως ο νέος κόουτς της κυανόλευκης ομάδας, παράλληλα με τη μεγάλη ομάδα, θα είναι αυτός που θα βοηθήσει σημαντικά στην ανασυγκρότηση και την οργάνωση της ακαδημίας.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Η προπονήτρια που συνέδεσε το όνομά της με τον στίβο του Αλμυρού για σχεδόν δύο δεκαετίες,…
Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Μία υπέροχη μουσική βραδιά προσέφεραν καταξιωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες και η αθρόα προσέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε την…