• 15 Ιουλίου, 2023

Σημαντικές προσθήκες στην ομάδα του Πλατάνου!

Σημαντικές προσθήκες στην ομάδα του Πλατάνου!

Έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Β’ Τοπική απέκτησαν οι Μυρμηδόνες Πλατάνου. Ο λόγος για τον Χρήστο Κλουκουτάρα, τον 27χρονο επιθετικό που επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του… Με θητεία σε Ιάσονα Αυγής, Νεάπολη, Κεραυνό Αγγελοχωρίου στον νομό Θεσσαλονίκης και μετά σε ΓΣΑ, Δήμητρα, τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως βασική μονάδα σε Αλμυρό και Ευξεινούπολη. Η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2019-20 όταν στην Δήμητρα που τότε κέρδισε τον τίτλο, έπαιξε σε 18 αγώνες και σκόραρε 10 φορές, ήταν αρχισκόρερ του συλλόγου στην Α’ Τοπική. Ακολούθησε τους «πράσινους» στη Γ’ Εθνική με 9 ματς (όλα) στη σεζόν του ενός γύρου και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον ΓΣΑ: σε 16 αναμετρήσεις με  2 γκολ το 2021-22 και σε 21 αναμετρήσεις με 3 γκολ το 2022-23.

Επίσης, στην αγωνιστική δράση και τον σύλλογο επιστρέφει ο Δήμος Τσόγκας, γνωστός στο φίλαθλο κοινό και στους ανθρώπους των Μυρμηδόνων. Το δελτίο του ήταν στον Αίαντα, αλλά πέρυσι δεν αγωνίστηκε καθόλου. Είχε φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του συλλόγου του Πλατάνου στην πορεία ανόδου από τη Β’ στην Α’ Τοπική και στη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί να καλύψει διάφορες θέσεις στη μεσαία κι επιθετική γραμμή κι εφόσον είναι σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, λογίζεται ως μια σημαντική μονάδα στο σύνολο του Θοδωρή Σκούρα.

Προσθέτουμε τέλος πως παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν την περασμένη χρονιά, εκτός από τους Δημήτρη Θωμαΐδη και Χρήστο Σιούτη, ο πρώτος πήρε μεταγραφή στην Κ17 της ΠΑΕ Βόλος και ο δεύτερος επέστρεψε στον ΓΣΑ. Άρα, οι Μυρμηδόνες έχουν έναν ισχυρό κορμό με τον οποίον θα πορευτούν και σε αυτόν θα «κουμπώσουν» οι προσθήκες που θα δυναμώσουν τους «κυανέρυθρους».


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Πάλι αυτοί… Μπιρμπίλης και Πλαβός έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε ακόμη ένα τρίποντο για…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…