Μήνυμα ενότητας στη Γενική Συνέλευση της Δήμητρας – Oρίστηκε ημερομηνία εκλογών

Μήνυμα ενότητας στη Γενική Συνέλευση της Δήμητρας – Oρίστηκε ημερομηνία εκλογών

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης για το νέο ξεκίνημα του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση μελών της Δήμητρας Ευξεινούπολης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαΐου.

Περίπου 35 μέλη του συλλόγου έδωσαν το «παρών» και εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τα νέα άτομα που θα αναλάβουν τη διοίκηση.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Δήμητρας κος Βασίλης Γκίκας ο οποίος μεταξύ των άλλων, είπε: «Ήμασταν λίγα άτομα στη διοίκηση, μείναμε λιγότερα και στόχος ήταν απλώς να βγει η χρονιά, κάτι που έγινε, με τον χειρότερο τρόπο αλλά η Δήμητρα παρέμεινε στα γήπεδα. Δεν ήμασταν περήφανοι για αυτό που βιώσαμε τη σεζόν 2022-23, αλλά η ομάδα δεν κατέληξε στο Πρωτοδικείο, είναι καθαρή οικονομικά διότι δεν έχει καμία υποχρέωση, δεν χρωστάει και θεωρώ ότι θα πάει ξανά εκεί όπου ανήκει, στη μεγάλη τοπική κατηγορία».

Από την πλευρά του ο κος Αντώνης Μηλιώνης επισήμανε πως «ό,τι έγινε θα γραφτεί στην ιστορία. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το αύριο. Καλωσορίζω την κίνηση νέων παιδιών να συγκροτήσουν διοίκηση που θα τρέξει τον σύλλογο, είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί τα γνωρίζω και οι ίδιοι ξέρουν από το ποδόσφαιρο, ήταν μέχρι τώρα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους  και θα βρουν τις λύσεις για να έχει η Δήμητρα την πορεία που της αξίζει. Προσωπικά θα είμαι κοντά στη νέα διοίκηση όπως μπορώ, πρέπει να την στηρίξουμε για να χαιρόμαστε να υπάρχει ομάδα στο χωριό μας».

Ο κος Φώτης Χατζηδημητρίου δήλωσε πως η Δήμητρα είναι λατρεία, σχολίασε πως ήταν λάθος επιλογή πέρυσι να αγωνιστεί στην Α’ Τοπική και έδωσε το μήνυμα ότι «θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα».

Τέλος, ο Δημήτρης Στεφανής ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Θωμαΐδη, τον Παναγιώτη Τοσούδη κι άλλους θα αποτελέσουν το διοικητικό σχήμα, πήρε τον λόγο και τόνισε: «Για εμάς δεν περισσεύει κανείς, ας βάλουμε στην άκρη τις όποιες προσωπικές κόντρες υπάρχουν για να προχωρήσουμε μαζί. Στη διοίκηση που ήταν στον σύλλογο λέμε μπράβο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων διότι πήγαν την Δήμητρα σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε αυτό που πρεσβεύει ο σύλλογος, θέλουμε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο σε ένα ωραίο γήπεδο που πλέον διαθέτει η Ευξεινούπολη, να δημιουργήσουμε μία υγιή ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής -έτσι θα πρέπει να συνηθίσουμε να τον χαρακτηρίζουμε- μίλησε ότι ήδη έχουν γίνει συνεννοήσεις για τη συντήρηση του χλοοτάπητα ειδικά αυτή την περίοδο που θα χρειάζεται ποτίσματα για να δέσει το χορτάρι κι ανέφερε ότι από το ρόστερ της σεζόν μπορούν να παραμείνουν 6-7 παίκτες που θα πλαισιωθούν από άλλους από την ευρύτερη περιοχή.

 

                           ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Α.Μ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
 
Κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, καλούνται τα μέλη της Α.Μ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ Ευξεινουπόλεως σε αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.
 
Η διαδικασία των εκλογών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 από τις 17:00 έως τις 20:00 στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευξεινούπολης.
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη, παλιά και καινούργια, του συλλόγου. Την ημέρα των εκλογών, θα πραγματοποιούνται εγγραφές νέων μελών. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που είναι οι κ.κ. Δημήτρης Καραφέρης (τηλ. 6979038330), Ιωάννης Μπέης (τηλ. 6973799682) και Ανδρέας Τσερκεζίδης (τηλ. 6948572782) με καταληκτική ημερομηνία και ώρα την Δευτέρα 29 Μαΐου στις 21:00.
 

Σχετικά Άρθρα

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Έναν παίκτη με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά…
Φωτο-ρεπορτάζ από την Εκκλησία και το Πανηγύρι στην Ευξεινούπολη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Εκκλησία και το Πανηγύρι στην Ευξεινούπολη

Γιορτάζει την Εκκλησιά της η Ευξεινούπολη και όπως συνηθίζεται μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την περιφορά…
Εθελοντική Εργασία στην Ευξεινούπολη

Εθελοντική Εργασία στην Ευξεινούπολη

Με εθελοντική εργασία που απλόχερα προσφέρθηκε αλλά και με την απαραίτητη συνδρομή των εργαζομένων του Δήμου…