• 16 Μαΐου, 2023

Μαρία Ούτα από την Ανάβρα: Η «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας, ο πρωτογενής τομέας

Μαρία Ούτα από την Ανάβρα: Η «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας,  ο πρωτογενής τομέας

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Υποψήφιας Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Μαρίας Ούτα

Με τους κτηνοτρόφους της Ανάβρας και τις οικογένειές τους γιόρτασε την Εργατική Πρωτομαγιά η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ούτα Μαρία. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να τιμήσει τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα και ειδικότερα τους νέους κτηνοτρόφους, οι οποίοι επέλεξαν τον καθημερινό μόχθο της εργασίας, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Επιβάλλεται η στήριξη σ’ αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να παραμείνουν στην περιφέρεια του Νομού και να προκόψουν προσωπικά, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

 

Η υποψήφια Βουλευτής έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η φωνή αυτών των ανθρώπων θα γίνει δική της φωνή και του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που θέτει στην βάση της πυραμίδας της αναπτυξιακής πολιτικής του, τον πρωτογενή τομέα.

 

Επίσης, την ίδια ημέρα, συνομίλησε στην Πλατεία του χωριού με γυναίκες που διαμένουν μόνιμα στην Ανάβρα, οι οποίες διαδραματίζουν πολλαπλό ρόλο στη στήριξη των κτηνοτροφικών οικογενειών.

 

Η υποψήφια Βουλευτής τόνισε:  «Σήμερα γιορτάζω μαζί σας, είστε οι καθημερινοί ήρωες που με προσωπική απάρνηση διατηρείτε την οικονομική σας αξιοπρέπεια και στηρίζετε τη χώρα. Είναι προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η προκοπή σας!».

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση για το νερό στην Ανάβρα

Ενημέρωση για το νερό στην Ανάβρα

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ανάβρας, Κώστας Κελάφας ενημέρωσε με δήλωσή του πως μετά τα ακραία καιρικά…
Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την αποκατάσταση ζημιών στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας

Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την αποκατάσταση ζημιών στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας

Ακόμη ένα σημαντικό έργο συμβασιοποιείται καθώς υπεγράφη η σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 116.925,34€ με την ανάδοχο…
Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στη Γούρα – Βίντεο

Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στη Γούρα – Βίντεο

Αυτή τη στιγμή (1-8-2023 23:20) δίνεται μάχη από τους πυροσβέστες του κλιμακίου Δρυμώνος για φωτιά που…