• 16 Μαΐου, 2023

Μαρία Ούτα από την Ανάβρα: Η «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας, ο πρωτογενής τομέας

Μαρία Ούτα από την Ανάβρα: Η «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας,  ο πρωτογενής τομέας

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Υποψήφιας Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Μαρίας Ούτα

Με τους κτηνοτρόφους της Ανάβρας και τις οικογένειές τους γιόρτασε την Εργατική Πρωτομαγιά η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ούτα Μαρία. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να τιμήσει τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα και ειδικότερα τους νέους κτηνοτρόφους, οι οποίοι επέλεξαν τον καθημερινό μόχθο της εργασίας, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Επιβάλλεται η στήριξη σ’ αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να παραμείνουν στην περιφέρεια του Νομού και να προκόψουν προσωπικά, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

 

Η υποψήφια Βουλευτής έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η φωνή αυτών των ανθρώπων θα γίνει δική της φωνή και του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που θέτει στην βάση της πυραμίδας της αναπτυξιακής πολιτικής του, τον πρωτογενή τομέα.

 

Επίσης, την ίδια ημέρα, συνομίλησε στην Πλατεία του χωριού με γυναίκες που διαμένουν μόνιμα στην Ανάβρα, οι οποίες διαδραματίζουν πολλαπλό ρόλο στη στήριξη των κτηνοτροφικών οικογενειών.

 

Η υποψήφια Βουλευτής τόνισε:  «Σήμερα γιορτάζω μαζί σας, είστε οι καθημερινοί ήρωες που με προσωπική απάρνηση διατηρείτε την οικονομική σας αξιοπρέπεια και στηρίζετε τη χώρα. Είναι προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η προκοπή σας!».

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τον Δ. Μάντζιο στον Ξηριά

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τον Δ. Μάντζιο στον Ξηριά

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επίσκεψη κλιμακίου με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο…
Έκκληση Χάρη Δούκα:  «Συμβολικό 24ωρο κλείσιμο των δήμων, να ακουστεί η φωνή μας…»

Έκκληση Χάρη Δούκα:  «Συμβολικό 24ωρο κλείσιμο των δήμων, να ακουστεί η φωνή μας…»

 Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του γραφείου του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα: Σε αδιέξοδο οδηγείται το σύνολο…
Στη Βουλή έφερε το θέμα του ιατρείου Ανάβρας ο Αλ. Μεϊκόπουλος

Στη Βουλή έφερε το θέμα του ιατρείου Ανάβρας ο Αλ. Μεϊκόπουλος

Αλ. Μεϊκόπουλος:«Να εξασφαλιστεί καθημερινή λειτουργία & επαρκής εφημέρευση δομών υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές» «Μια ορεινή περιοχή…