• 11 Μαΐου, 2023

Πισσάνος και Δανιήλ δεξιώθηκαν τον υπουργό Θεοδωρικάκο

Πισσάνος και Δανιήλ δεξιώθηκαν τον υπουργό Θεοδωρικάκο

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου των κ. Πισσάνου και κας Δανιήλ σχετικά με τη δεξίωση που παρέθεσαν προς τιμήν του υπουργού κ. Θεοδωρικάκου:

Το Σάββατο, 6 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στην οικία του κ. Παύλου Πισάνου, στο Παλαιό Ψυχικό, σε τιμή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, δόθηκε Δεξίωση στο πλαίσιο της οποίας, ο Υπουργός αναφέρθηκε τόσο στα κυρίαρχα θέματα της εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου όσο και στις ιδιαιτερότητες της παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Με την δέουσα ειλικρίνεια o Υπουργός αναφέρθηκε στο δημιουργικό έργο της Νέας Δημοκρατίας την λήξασα τετραετία και στις οργανωμένες προοπτικές μιας αρμονικής συνέχειας των έργων της νέας τετραετίας, μεταξύ των οποίων η νοσοκομειακή περίθαλψη, η εργασιακή κάλυψη, οι μισθοί και οι συντάξεις βρίσκονται στην κορυφή των αμέσων αποφάσεων.

Η Ιατρός-Πνευμονολόγος κα Ευαγγελία Δανιήλ, υπεύθυνη για την αποστολή και προσέλευση των πολυπληθών προσκεκλημένων, επέτυχε να δημιουργήσει το αδιαχώρητο, με ένα κοινό το οποίο χειροκρότησε κατ’ επανάληψη με πάθος τα μηνύματα της ομιλίας του Υπουργού κ. Θεοδωρικάκου.

Η δεξίωση έληξε τη 12η ώρα του μεσονυκτίου.