• 30 Απριλίου, 2023

Άφησαν δύο βαθμούς οι Μυρμηδόνες

Άφησαν δύο βαθμούς οι Μυρμηδόνες

Οι Μυρμηδόνες άφησαν δύο βαθμούς στην έδρα της Δάφνης στη σημερινή πρωινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βασδέκειο στάδιο του Βόλου και ήταν στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Β’ Τοπικής. Η ομάδα του Πλατάνου προηγήθηκε στο 30ό λεπτό με τον Τόπα, δέχθηκε την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα παρά τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε στα αντίπαλα καρέ. Οι καλύτερες ευκαιρίες μετά το 1-1 ήταν ένα πλασέ του Τόπα, που πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά αμυντικός απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ένα σουτ του Τίτου σε τετ-α-τετ που έβγαλε ο γκολκίπερ της Δάφνης και μία κεφαλιά του Μακρή.

Για τους Μυρμηδόνες αγωνίστηκαν οι: Μιχαλακόπουλος, Μπιρμπίλης (40’ Ζαντιώτης), Θωμαΐδης, Γ. Κοντοβάς, Μπίνας, Μάτζαρης (70’ Κατσαβριάς), Τόπας, Τίτου, Σιούτης, Μακρής, Βούλγαρης.

***Ο Αστέρας Ριζομύλου που κέρδισε 4-0 τις Μικροθήβες εξασφάλισε την άνοδο και μαθηματικά, ενώ ο Πανιώνιος πήρε ισοπαλία 2-2 στη Σκιάθο ισοφαρίζοντας δύο φορές τους νησιώτες (το δεύτερο τέρμα με πέναλτι στο 86ο λεπτό). Έτσι, ο Πανιώνιος έχει 42 πόντους και θέλει μία νίκη για να πανηγυρίσει τον προβιβασμό, ενώ για την τρίτη θέση, η διαφορά μεταξύ Σκιάθου και Μυρμηδόνων παρέμεινε στους τέσσερις πόντους, οπότε για να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το μεταξύ τους ματς στο φινάλε, θα πρέπει οι νησιώτες να μην κερδίσουν την επόμενη αγωνιστική στην Αγία Παρασκευή.


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Πάλι αυτοί… Μπιρμπίλης και Πλαβός έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε ακόμη ένα τρίποντο για…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…