• 25 Απριλίου, 2023

Μία Αγχιαλίτισσα στην εθνική ομάδα!

Μία Αγχιαλίτισσα στην εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ομάδα Προ-Κορασίδων λαμβάνει μέρος στο Αναπτυξιακό τουρνουά UEFA Προ-Κορασίδων Κάτω των 16 ετών (WU16 Development Tournament 19-28/04/23) που διεξάγεται στη Ρουμανία. Ανάμεσα στις αθλήτριες της αποστολής και η Κωνσταντίνα Πλατανιά από τη Νέα Αγχίαλο. Μάλιστα στο πρώτο ματς το οποίο η γαλανόλευκη κέρδισε 5-0 τη Ρουμανία, σημείωσε δύο γκολ.

Ο Πύρασος θυμήθηκε ότι η Κωνσταντίνα ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του μαζί με τα αγόρια. Βεβαίως τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Μαγνησιακό και τον Βόλο Ν.Π.Σ. Στην ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Αγχιάλου αναφέρονται τα ακόλουθα: Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια για την ομάδα μας και την πόλη μας το γεγονός ότι στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος συμμετέχει η Κωνσταντίνα, κόρη του προπονητή Γιώργου Πλατανιά και εγγονή του Μανώλη Ραφτόπουλου, παλιών ποδοσφαιριστών του Πυράσου μας. Θυμόμαστε την Κωνσταντίνα να κάνει τα πρώτα της βήματα στο αγαπημένο της άθλημα παίζοντας με τα αγόρια στην ακαδημία του Πυράσου και καμαρώνουμε που συνεχίζει με πάθος και αγάπη αυτό που της αρέσει φθάνοντας στο υψηλό επίπεδο και είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που εκπροσωπούν τα εθνικά μας χρώματα. Πολλά συγχαρητήρια Κωνσταντίνα, ευχόμαστε αυτή η κλήση στην εθνική να αποτελεί την απαρχή μιας πετυχημένης πορείας στα γήπεδα!!!

Η Κωνσταντίνα σε μικρή ηλικία όταν πρωτοξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Πυράσου


Σχετικά Άρθρα

Έφτασε στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου η πρώτη φετινή πτήση

Έφτασε στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου η πρώτη φετινή πτήση

Με την άφιξη της Eurowings από το Ντύσσελντορφ ξεκίνησε το πρόγραμμα αεροπορικών συνδέσεων του Κεντρικού Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου.…
H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…