• 23 Απριλίου, 2023

Ζωντανή για την πρόκριση η ομάδα Παίδων του ΓΣΑ!

Ζωντανή για την πρόκριση η ομάδα Παίδων του ΓΣΑ!

Η ομάδα Παίδων του ΓΣΑ ηττήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα από τον Νέο Κεραυνό με σκορ 60-57. Είναι όμως τέτοια η διαφορά που οι “κυανόλευκοι” έχουν διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισής τους στον μεγάλο τελικό της ΕΣΚΑΘ. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Αλμυρό και οι παίκτες του Νέστορα Τσαμπίρα θέλουν νίκη με +3 πόντους για να συνεχίσουν στη διοργάνωση και να διεκδικήσουν την κορυφή σε πανθεσσαλικό επίπεδο!!!
Χθες, ο Κεραυνός διατηρούσε διαφορά κοντά στους 6-10 πόντους στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν στο +8 στο ημίχρονο και στη λήξη της τρίτης περιόδου, αλλά ο ΓΣΑ κρατούσε το καλύτερο για το τέλος… Τότε, o Kανατούλας έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης με τρία σερί δίποντα, τον ακολούθησε ο Καλλίκας επίσης με έξι συνεχόμενους πόντους, ενώ από δύο καλάθια στο τέταρτο δεκάλεπτο σημείωσαν οι Κωνσταντάκος, Καρίμαλης. Έτσι, το τελικό 60-57 θα μας φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα ρεβάνς…

Δεκάλεπτα: 19-12, 30-22, 43-35, 60-57
Νέος Κεραυνός (Παππάς): Τσιλούλης Κουτσαμπέλας, Κουρδής Α. 6, Γκιγκιούλης 4, Μπίλιος, Μάνης 7 (1), Μάρκιν 2, Κουρδής Ι., Σχοινάς 19 (1), Λιάμπος 13 (2), Στογιάννης 7, Κουμπέτης 2.
ΓΣΑ (Τσαμπίρας): Κωνσταντάκος 6, Καραλής 2, Καραγεώργος 4, Πολύζος, Βαζούρας, Κανατούλας 12, Καλλίκας 15, Τόρης, Θεοδώρου, Ζγουλέτας 4, Καρίμαλης 10, Μπιντέλας 4.

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΛΑΟΣ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΣΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.


Σχετικά Άρθρα

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…
Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Τα 34α Ολύμπια, διοργάνωση που έγινε στο Λιτόχωρο, ήταν η τελευταία αγωνιστική δράση για αθλητές του…
Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων, η πρωταθλήτρια ΕΑΛ κέρδισε 3-0 σετ τον Αλμυρό…