• 23 Απριλίου, 2023

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η Αγία Άννα κερδίζοντας στον Αλμυρό

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η Αγία Άννα κερδίζοντας στον Αλμυρό

Η Αγία Άννα κέρδισε 0-2 τον ΓΣΑ στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος” και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο 10′ σε σέντρα-σουτ του Κορέτα, παρενέβη ο Παπαδημητρίου με προβολή κι απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Κοντογεωργάκης. Επτά λεπτά πιο μετά, γυριστό του Τσελεπή έδιωξε με το κεφάλι λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος ο Πλαβός.

Στο ημίωρο το 0-1 όταν σε γύρισμα του Παπαδημητρίου, έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Κορέτα ο οποίος σκόραρε με σουτ λίγο πιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι. Αμέσως μετά, από μεταβίβαση του Θεοδωρόπουλου, ο Μπασαγιάννης έκανε πλασέ στην κίνηση από ευνοϊκή θέση, ψηλά άουτ στην πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων. Η Αγία Άννα απείλησε με σουτ του Πετράκου από το ημικύκλιο, όπως και ο ΓΣΑ με μια προσπάθεια του Μπασαγιάννη, χωρίς κάτι αξιόλογο το ημίχρονο έληξε 0-1.

Στο 58′ ο Αραπίτσας είχε έμπνευση να σκοράρει από πολύ μακριά και πλάγια θέση, το σουτ του έβγαλε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Φλίγκος. Στο 64′ το 0-2 σε μια φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ και ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ωραίο σουτ του Τσελεπή από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας.

Προς το τέλος, ο Τσελεπής είχε δοκάρι με σουτ εκτλος μεγάλης περιοχής και μία καλή ευκαιρία ο Μπασαγιάννης.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης (66′ Μαυρογέννης), Αράπης, Πλαβός, Χριστοφορίδης (75′ Τσιάτσιος), Μπασαγιάννης, Καρράς, Αραπίτσας (66′ Κουτσουράκης), Κλουκουτάρας (46′ Ντόντα), Θεοδωρόπουλος (75′ Κυρίτσης).
Αγία Άννα: Φλίγκος, Χατζητρακόσιας (88′ Καναβός), Παπαδήμος (77′ Καλαμίδας), Χολέβας, Ρόκας (77′ Σουγκάρης), Αργύρης, Τσελεπής, Βέργος, Παπαδημητρίου, Πετράκος (63′ Σέττος), Κορέτα.

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…