• 22 Απριλίου, 2023

Τρίποντο με ανατροπή στο σκορ για τον Πύρασο

Τρίποντο με ανατροπή στο σκορ για τον Πύρασο

Στον πρώτο γύρο ο Πύρασος είχε προηγηθεί στην έδρα του Τοξότη αλλά ηττήθηκε με 2-1. Σήμερα έγινε το αντίστροφο. Ο Τοξότης άνοιξε το σκορ, αλλά οι Αγχιαλίτες χαμογέλασαν με δύο γκολ στην επανάληψη. Το δεύτερο από τον Τσιότρα ήταν αριστούργημα!

Μακρινό σουτ του Μπουμπούκη εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Μπράνος στο 5ο λεπτό στην πρώτη φάση του αγώνα. Μεγάλη ευκαιρία στο 25′ όταν Μπουμπούκης και Κατσιγιάννης συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα κι ο Φουρκιώτης αστόχησε με πλασέ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή. Το 0-1 στο 33′: κόρνερ του Κωνσταντάκου, κεφαλιά του Μάστορα γκολ. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με κοντινό σουτ του Κατσιγιάννη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Τοξότη.

Η ισοφάριση στο 54ο λεπτό, σκόρερ ο Διαμαντένιας βάζοντας τον ώμο του στην πορεία της μπάλας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουμπούκη (κι αφού ο Φουρκιώτης βρήκε τόσο λίγο την μπάλα πιο πριν για να της αλλάξει πορεία και να μην πάει στο κεφάλι του σκόρερ). Το 2-1 στο 66′ με ένα φοβερό γκολ του Τσιότρα, στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής από τα δεξιά, σούταρε με το αριστερό κι έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ εκεί όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μπράνος.

Από εκεί και πέρα, οι “κυανόλευκοι” του Δημήτρη Φραγκούλη είχαν ακόμη μία φάση για γκολ στο 68′ με σουτ του Κατσιγιάννη άουτ.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του 15χρονου Δημήτρη Κουρέντη στη βασική ενδεκάδα του Πυράσου, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά!

Πύρασος: Τάσος, Κουρέντης, Παπαδογεώργος, Κόκκας, Διαμαντένιας, Τσιότρας, Μπουμπούκης (85′ Ματζαβίνος), Γκαραβέλας, Φουρκιώτης (86′ Ερρινάκης), Θεοδωρόπουλος, Κατσιγιάννης (79′ Ροτζέριο).
Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Σούδης, Μαυρίδης, Σκλαπάνης, Παπουτσής (88′ Μπαρμπούτας), Μάστορας (81′ Ζαφειρίου), Κωνσταντινίδης (70′ Άλμπα), Κωνσταντάκος (88′ Γιωτόπουλος), Βαλωτής.

 


Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Μετά τον νεαρό αμυντικό Σωκράτη Τόγια, ο Πύρασος ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του κι αυτή είναι…
H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…