• 21 Μαρτίου, 2023

Δίπλα στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας στην Food Expo ο Αθανάσιος Λιούπης

Δίπλα στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας στην Food Expo ο Αθανάσιος Λιούπης

Τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Food Expo” επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης και βρέθηκε κοντά στις επιχειρήσεις της Μαγνησία που εκθέτουν τα προϊόντα τους, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις για την ποιότητά τους.

Η έκθεση, που ολοκληρώθηκε χθες,  μετά από τρεις ημέρες δράσεων, αποτέλεσε ένα meeting point για περισσότερες από 1.300 προμηθευτικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών με χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου. Μέσα από τη δυναμική παρουσία εκθετών και επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και του κόσμου απέδειξε ότι είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές, αποτελεί εφαλτήριο για επενδύσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην χώρα μας αλλά και αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.

Ο κ. Λιούπης συνομίλησε με αρκετούς εκθέτες από τη Μαγνησία, με τους επαγγελματίες του νομού να του παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, πολλά από τα οποία πωλούνται τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Τονίστηκε η εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων, αλλά και η σπουδαία συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της Μαγνησίας,  που στελεχώνει τις επιχειρήσεις προσφέροντας νέο όραμα, νέες γνώσεις και νέα προοπτική σε προϊόντα και συνεργασίες.

“Οι επιχειρήσεις της Μαγνησίας, με τα ποιοτικά τους προϊόντα, ελιές και λάδι, παραδοσιακό χαλβά, βότανα, ξηρούς καρπούς, αρωματικά φυτά και μπαχαρικά, βιολογικά σαπούνια, μπάρες δημητριακών, μαύρο σκόρδο κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών. Η περιοχή μας έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να παράξει προϊόντα άξια να κυκλοφορήσουν στις αγορές του εξωτερικού.

Κι αυτό γιατί η Μαγνησία διαθέτει καλούς επαγγελματίες, που επενδύουν σε νέους ανθρώπους με εξελιγμένες γνώσεις και απόψεις και φυσικά μία πρώτη ύλη ξεχωριστή, χάριν στο ιδιαίτερο γεωμορφολογικό στοιχείο του νομού μας. Πάντα η Μαγνησία πρωτοπορεί, καινοτομεί και εύχομαι να συνεχίσει να το πράττει”, τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Λιούπης.


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 17-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 17-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 17…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 14…
Συσκέψεις  ΠΕΣΟΠΠ και ΥΠΚΚ – Αποφάσεις και ανακοινώσεις για καύσωνα

Συσκέψεις ΠΕΣΟΠΠ και ΥΠΚΚ – Αποφάσεις και ανακοινώσεις για καύσωνα

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων έλαβε χώρα χθες σύσκεψη του ΠΕΣΟΠΠ…