Τίμησαν την ημέρα της Γυναίκας στη Ν. Αγχίαλο

Τίμησαν την ημέρα της Γυναίκας στη Ν. Αγχίαλο

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου, πιστά στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου σε ταβέρνα/τσιπουράδικο της πόλης. Λόγω των καταστάσεων του τελευταίου χρονικού διαστήματος μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών, δεν υπήρξε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, η προσέλευση ήταν μεγάλη για ακόμη μία φορά, όπως άλλωστε σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών. Η πρόεδρος Χριστίνα Καρανικόλα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό,  απήγγειλε ένα συγκινητικό ποίημα και γνωστοποίησε στις παρευρισκόμενες το πρόγραμμα της εκδρομής που προγραμματίζεται για τις 17 του μηνός στο Πήλιο και θα περιλαμβάνει παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας των Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν γιορτάζουμε τη Γυναίκα αλλά τιμούμε τη Γυναίκα».

Το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, περίπου 40 λεπτά, καλύφθηκε από την παρουσίαση που επιμελήθηκε η κα Άννα Κούτσικου-Μελετιάδη, η οποία μέσω προβολής διαφανειών στον προτζέκτορα, μίλησε για τη θέση και τα επιτεύγματα της γυναίκας κάνοντας αναδρομή από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας. Η παρουσίαση ήταν άρτια και απέσπασε το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των γυναικών.

Στο τέλος, όπως συνηθίζεται τέτοια ημέρα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου χάρισαν από ένα γλαστράκι με λουλούδια σε όλες αυτές τις γυναίκες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…