• 25 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Μαγνησιακός έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Αίαντα

Ο Μαγνησιακός έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Αίαντα

Ο Μαγνησιακός σκόραρε νωρίς, στο 6ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ηλία Βλάχου (που επωφελήθηκε λάθος αμυντικών) και κράτησε το σκορ μέχρι τέλους, κάμπτοντας τη σθεναρή αντίσταση του Αίαντα Σούρπης με 1-0.

Για τους γηπεδούχους, στο πρώτο ημίχρονο δύο καλές στιγμές με πλασέ του Σιάτρα και σουτ από ευνοϊκό σημείο του Δημητριάδη που πέρασαν άουτ, στο δεύτερο η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους, πρωτοπόρους της Α’ Τοπικής, καταγράφηκε πέντε λεπτά πριν τη λήξη όταν ο Σιώμος νικήθηκε από τον Γκόγκο σε φάση τετ-α-τετ.

Πολύ καλή η παρουσία του Αίαντα, ειδικά μετά το εικοσάλεπτο του α’ μέρους όταν έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπιρμπίλη (από πάσα του Μπιρτσάι, απέφυγε αντίπαλο και πλάσαρε άουτ από πλάγια πλεονεκτική θέση), ενώ σουτ του Δημητρίου εκτός μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά προσπάθησαν να σκοράρουν χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Μία καλή στιγμή τα τελευταία λεπτά όταν σουτ του Κωστούλα κόντραρε στον Σιάτρα.

Ο Μαγνησιακός παίζει τώρα την Τετάρτη μεγάλο ματς-νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με την Αγία Άννα, ενώ ο Αίας έχει στο πρόγραμμα επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Πύρασο το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Μαγνησιακός: Ράπτης, Δημητριάδης (65’ Ζέρβας), Παπαδόπουλος (80’ Γαλανόπουλος), Σιάτρας, Βέρτζος, Ψιάνος, Λάμπος, Βουρδάκης (46’ Οικονόμου), Σιώμος, Βλάχος (60’ Λουκάι), Λούρος (60’ Αγιασιώτης).
Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Μακανίκας, Ξηροκώστας, Στεφανής, Μπιρτσάι, Μπιρμπίλης, Βούλγαρης, Κωστούλας (72’ Ντούρας), Δημητρίου, Κατσαβριάς (60’ Κομπούρας).


Σχετικά Άρθρα

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο,…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…