• 25 Φεβρουαρίου, 2023

Άλωσε… το Βελεστίνο ο Πύρασος

Άλωσε… το Βελεστίνο ο Πύρασος

Ο Πύρασος έψαχνε από το ξεκίνημα της σεζόν μία μεγάλη νίκη καθώς δεν είχε κερδίσει καμία ομάδα των πρώτων θέσεων και την πέτυχε σήμερα στο Βελεστίνο! Ο Σωτήρης Κατσιγιάνννης, ο νεαρός Καρδιτσιώτης μεσοεπιθετικός, ήταν ο “χρυσός” σκόρερ για τους “κυανόλευκους’ του Φραγκούλη και μάλιστα νωρίς στον αγώνα. Στο 10ο λεπτό, από πάσα του Καραγιώργου, βγήκε τετ-α-τετ με τον Σπηλιόπουλο, το πλασέ του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και σκόραρε στην επαναφορά με κεφαλιά.

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ανήκε στον Ρήγα με σουτ άουτ του Γάρου από πλάγια θέση, σε καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή. Μετά το 0-1, ο ίδιος παίκτης είχε μια ακόμη καλή στιγμή, όπως και ο Τσιακίρης λίγο πριν πάνε οι ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Πύρασος απείλησε με δύο σουτ του Ροτζέριο.

Στο β’ 45λεπτο, οι γηπεδούχοι ζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης με περισσότερη ορμή. Η μεγάλη τους φάση σημειώθηκε στο 70ό λεπτό όταν σουτ του Γάρου από ευνοϊκό σημείο, λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο Τάσος. Αργότερα απείλησαν με τον Βαϊόπουλο και μία κεφαλιά του Αποστολίδη. Οι Αγχιαλίτες είδαν τον γκολκίπερ του Ρήγα να βγάζει κοντινή κεφαλιά του Καραγιώργου.

Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι μέχρι πέρυσι ο Πύρασος δεν είχε κερδίσει ποτέ στο Βελεστίνο αλλά πλέον μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στο σπίτι του Ρήγα. Επόμενα παιχνίδια για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη με τον ΓΣΑ στον Αλμυρό και γι’ αυτή του Δημήτρη Φραγκούλη με τον Αίαντα στη Σούρπη.

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Αποστολίδης, Κολυμήτρας, Χότζα, Βλιώρας (73’ Χασάπης), Γοδενόπουλος, Χόντος (75’ Τσιτσικλής), Βαϊόπουλος, Πατσής, Γάρος, Τσιακίρης (55’ Σιόβας).
Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Παπαδογεώργος (37’ Γκαραβέλας), Τσάμης, Διαμαντένιας (85’ Γκάτσος), Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο, Κατσιγιάννης, Μπουμπούκης, Καραγιώργος (76’ Στεργίου).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…