• 11 Φεβρουαρίου, 2023

Συναρπαστικό Dragons Den με ναι και …δεν

Συναρπαστικό Dragons Den με ναι και …δεν

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους. Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τα παραπάνω δημοσιεύονται στα διάφορα δελτία τύπου. Εμείς αφιερώσαμε χρόνο να ανατρέξουμε ενδεικτικά στα πρώτα δυο επεισόδια και να παρακολουθήσουμε το τρίτο.

Η …επίγευση που μας άφησε η εμπειρία, είναι ότι μέσα από τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις των Dragons πήραμε μαθήματα επαγγελματισμού και ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Αλλά και από τους επαγγελματίες πήραμε ιδέες και …θάρρος να αναπτύξουμε τις δικές μας ιδέες.

Καταλήγουμε, ότι είναι μια εκπομπή η οποία στηρίζει το επιχειρείν, όχι μόνο μέσα από τις επενδύσεις που θα αποφασίσουν οι dragons, αλλά γιατί κάθε εκπομπή και κάθε πρόταση δημιουργεί απόηχο και συζητήσεις γύρω από την ελληνική πραγματικότητα και τους επαγγελματίες που τολμούν.

Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη, έχει ήδη κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα ανέλιξης, σε μια καριέρα που τους “τεμέτερους” μας κάνει περήφανους!

Καλή συνέχεια! (Σάκη, περιμένουμε inbox ένα βίντεο “καλημέρα e-almyros.gr” 😉 !

Για τους Dragons της Ελλάδας μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/649052/ant1-dragons-den-greece-poioi-einai-oi-dragons-eikones-

Όσοι χάσατε τα πρώτα επεισόδια μπορείτε να τα δείτε διαδικτυακά εδώ: https://www.antenna.gr/dragonsden

Τσιντσίνη Βιβή