• 7 Φεβρουαρίου, 2023

Τίτλοι τέλους σε μια σπουδαία πορεία στα γήπεδα για τον Παναγιώτη Κοντοβά

Τίτλοι τέλους σε μια σπουδαία πορεία στα γήπεδα για τον Παναγιώτη Κοντοβά

Το τέλος μιας σπουδαίας καριέρας στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου (με αρκετές σεζόν σε Γ’ και Δ’ Εθνική) ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κοντοβάς σε ηλικία 40 ετών καθώς εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στη μέση που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται.

Ο επιθετικός από το Αϊδίνι διέγραψε μια σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας φορώντας τη φανέλα του Αγροτικού, του Πυράσου του οποίου είναι αρχισκόρερ σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, της Δήμητρας με την οποία πήρε πρωτάθλημα και φυσικά του ΓΣΑ που υπηρέτησε με συνέπεια και τίτλους σε τρεις θητείες. Μία καριέρα με κύπελλα, πολλά γκολ και καταξίωση σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε.

Ακολουθεί η ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε το τέλος: Αντίο ποδόσφαιρο! Όταν ήμουνα μικρός δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε αυτή η ώρα που θα έλεγα τέλος σ’ αυτό που εκτός των δύο παιδιών μου και την γυναίκα μου, αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου και δεν είναι άλλο από το να έχω μία μπάλα στα πόδια μου, να προπονούμαι, να αγωνίζομαι και να υπηρετώ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για πολλά χρόνια.

Δυστυχώς απέκτησε πρόβλημα υγείας και δεν είμαι σε θέση να ακολουθήσω τον αθλητισμό τακτικά. Έζησα το ποδόσφαιρο και από την καλή και από την ανάποδη, κέρδισα τίτλους, πολλούς τίτλους με τις ομάδες που αγωνίστηκα, τα αποδυτήρια ήταν δεύτερο σπίτι μου, ένιωσα αμέτρητα χτυπήματα, γκολ, φασαρίες, ένιωσα τα πάντα που μπορεί να ζήσει ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο έπακρο. Όλα αυτά μένουν σαν μία εμπειρία ζωής που θα τη διηγούμαι αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που κρατάω από όλο αυτό πού λέγεται ποδόσφαιρο είναι οι φιλίες που έκανα και θα κρατήσουν για πάντα. Νιώθω ευγνώμων λοιπόν σε όλους όσους συνεργάστηκα, σε όλους όσους αντιμετώπισα αγωνιστικά, σε όλους όσους γνώρισα στο χώρο αυτό και σας εύχομαι να είστε υγιείς, να το ζήσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Θα σας έχω πάντα σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη καρδιά μου”.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.