• 7 Φεβρουαρίου, 2023

Στους -8 η Ανάβρα – Η κατάσταση στον Δήμο Αλμυρού

Στους -8 η Ανάβρα – Η κατάσταση στον Δήμο Αλμυρού

Μιλήσαμε με προέδρους, κατοίκους των χωριών μας και φίλους για να μας περιγράψουν την κατάσταση στα χωριά μας, ενώ η Μπάρμπαρα, συνεχίζει και αλωνίζει την χώρα.

Συναγωνίζονται η Ανάβρα και η ευρύτερη περιοχή του Πτελεού για το χιόνι, καθώς έφτασε στους περίπου 40 πόντους. Η διαφορά θερμοκρασίας είναι αισθητή καθώς στην Ανάβρα είναι στους -8, ενώ στον Πτελεό στους 2 βαθμούς. (ώρα 9:20 π.μ.)

Στη Βρύναινα το χιόνι έφτασε τους 20 πόντους, λιγότερο έχουν οι Κωφοί και καθόλου το Αργιλοχώρι. Στην Ξενιά μας, την Παναγιά μας, στην Ιερά Μονή Άνω Ξενιάς, έχει 25-30 πόντους χιόνι και 2 βαθμούς κελσίου.

Η Μπάρμπαρα μας ήρθε από την πρωτεύουσα μάλλον… και βολτάρισε από Άγιο Δημήτριο μέχρι Κωφούς, πασπαλίζοντας λίγο χιονάκι στις στέγες του Αλμυρού.

Μεγάλη η μάχη που δίνουν Δήμος και Περιφέρεια να κρατήσουν ανοικτούς τους κεντρικούς δρόμους, από και προς τα χωριά, πράγμα που μέχρι στιγμής επετεύχθη… Χρειάζεται προσοχή όμως στους εσωτερικούς δρόμους των χωριών και κοινοτήτων, αλλά και για όσους ταξιδέψουν προς Πήλιο, θα πρέπει να βάλουν υποχρεωτικά αλυσίδες

Η αστυνομική διεύθυνση με πρωινό της Δελτίο Τύπου ανακοινώνει: την υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων στα οχήματα όλων των τύπων που κινούνται στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από τη χ.θ. 2+970 (τέλος κατ. περιοχής Βόλου – αρχή κατ. περιοχής Ανακασιάς) μέχρι τη χ.θ. 52+050 (Παραλία Χορευτού τέλος οδού)


Σχετικά Άρθρα

Υποχρεωτικά αλυσίδες για οχήματα σε Πήλιο και Όθρυ

Υποχρεωτικά αλυσίδες για οχήματα σε Πήλιο και Όθρυ

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας εκδόθηκε απόφαση για υποχρεωτικό εφοδιασμό των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με…
Το ‘στρωσε στην Ανάβρα

Το ‘στρωσε στην Ανάβρα

Από τα χαράματα χιονίζει στην Ανάβρα και το έχει στρώσει στα κεραμίδια. Περίπου πέντε εκατοστά χιόνι…
Εντάθηκε η χιονόπτωση στη Σούρπη – Τα νεότερα για το πέρασμα της Μπάρμπαρα από τη Δυτ. Μαγνησία

Εντάθηκε η χιονόπτωση στη Σούρπη – Τα νεότερα για το πέρασμα της Μπάρμπαρα από τη Δυτ.…

Δέκα μηχανήματα και δύο υδροφόρες του Δήμου Αλμυρού επιχειρούν από νωρίς το πρωί για να καθαρίσουν…