• 23 Ιανουαρίου, 2023

Συμμετοχή κέφι και χορός στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αλμυρού

Συμμετοχή κέφι και χορός στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αλμυρού

Η Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, την ετήσια χοροεσπερίδα της στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι Κ. Σαφέτης και κ. Π. Πλακιάς με την ορχήστρα τους, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η κα Ελένη Καραγιάννη, παρουσιάστρια-καταστηματάρχισσα.

Τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και πολλοί φίλοι και επίσημοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση και γιόρτασαν με χορό και τραγούδι, σκορπίζοντας τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Άξιοι συγχαρητηρίων τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και πολλοί αφανείς ήρωες που τους υποστήριξαν στο εγχείρημά τους, στο άψογο διοργανωτικό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Θανάσης Χατζηκυριάκος, στον χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν, αλλά και δούλεψαν για την βραδυά ανέφερε μεταξύ άλλων “…τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα αξιόλογα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να προωθηθεί και να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η επαρχία Αλμυρού. Είτε αυτή αφορά στο εμπόρικο, βιοτεχνικό κομμάτι, στο χώρο της εστίασης, ή στη συνεργασία μας με τον Δήμο, την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και τους φορείς…”.

Τα μέλη που απαρτίζουν σήμερα το Δ.Σ. της Ένωσης είναι: Πρόεδρος ο κ. Θανάσης Χατζηκυριάκος, Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Θανάσης Δαλακούρας, Β΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Τσόγκας Κωνσταντίνος, Γραμματέας η κα Σοφία Μπίλικα, Ταμίας ο κ. Μπέκος Χάρης, μέλη ο κ. Κώστας Κρικελάς, η κα Κατερίνα Μπατζιάκα, ο κ. Μπογδανίδης Γιάννης, ο κ. Ξυνός Στέργιος και ο κ. Σάββας Τσόγκας.

Ευχόμαστε μια καλή επαγγελματική χρονιά, με υγεία και επίτευξη στόχων.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…