• 21 Ιανουαρίου, 2023

Πλήγωσε την πρώην ομάδα του ο Γκάγκας και χάρισε το 7ο τρίποντο στον Ρήγα

Πλήγωσε την πρώην ομάδα του ο Γκάγκας και χάρισε το 7ο τρίποντο στον Ρήγα

Ο Σεσκλιώτης Σπύρος Γκάγκας (φώτο) πλήγωσε την πρώην ομάδα του σε ένα σημείο του αγώνα που δεν υπήρχαν περιθώρια για αντίδραση. Στο 89ο λεπτό το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου στο γήπεδο του Σέσκλου με σουτ του προωθημένου αμυντικού μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η Ακρόπολη ήταν απειλητική στο α’ ημίχρονο χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τον Παγώνη. Στην πρώτη περίπτωση πλάσαρε άουτ, στη δεύτερη απέκρουσε ο Σπηλιόπουλος. Ο τελευταίος αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Βαρελόπουλου. Για τον Ρήγα, ο Τσιακίρης ήταν μέσα σε δύο φάσεις, σουτ του μπλόκαρε ο Βίτσιος, μετά δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα σε ευνοϊκό σημείο πριν από τον αμυντικό.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν κεφαλιά άστοχη του Σιόβα από τη μικρή περιοχή και σουτ του ίδιου παίκτη άουτ, ενώ η Ακρόπολη θα μπορούσε να προηγηθεί εάν οι παίκτες της είχαν καλύτερη αντίδραση σε μια αντεπίθεση προς το φινάλε όταν βγήκαν τρεις με έναν αμυντικό. Όπως προαναφέρθηκε, το χρυσό γκολ του Ρήγα πέτυχε ο Σπύρος Γκάγκας στο 89’ και δεν το πανηγύρισε, απλώς σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Το νεανικό σύνολο του Λάκη Μπακάλη, που έχει εξαιρετική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, έφθασε στους 23 βαθμούς. Η σημερινή ήταν η 7η νίκη του σε έντεκα αναμετρήσεις που ανέβασε τους Βελεστινλιώτες στην 3η θέση της κατάταξης. Προσπέρασαν τον ΓΣΑ (που παίζει αύριο στην Αγία Άννα), τον Σαρακηνό (που ηττήθηκε 1-2 από τον Μαγνησιακό) και τον Θησέα (που παίζει αύριο με την Δήμητρα).

Ακρόπολη: Βίτσιος, Μαλλιαρός (88’ Γκάγκας), Πούλιος, Στρούγγης, Παπούλιας, Κολημήτρας,  Βαρελόπουλος, Κουτσώνας, Μ. Τσουκάλης (46’ λ.τρ. Βασιλείου-89’ Αξιώτης), Παγώνης, Δουλάς (85’ Χρυσαφόπουλος).
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Χότζα (60’ Αποστολίδης), Γκάγκας, Κολημήτρας, Βλιώρας, Πατσής, Γοδενόπουλος, Βαϊόπουλος (77’ Χόντος), Σιόβας (90’ Τσιτσικλής), Γάρος, Τσιακίρης (90’ Χασάπης).


Σχετικά Άρθρα

Χατ τρικ ο Φουρκιώτης και 6 γκολ ο Ρήγας!

Χατ τρικ ο Φουρκιώτης και 6 γκολ ο Ρήγας!

Με έξι γκολ έκανε ποδαρικό ο Ρήγας Φεραίος στη νέα σεζόν, τα τρία πέτυχε ο Μάριος…
Κύπελλο ΕΠΣΘ: Πρόκριση για ΓΣΑ κι Αγία Άννα

Κύπελλο ΕΠΣΘ: Πρόκριση για ΓΣΑ κι Αγία Άννα

Δύο σημερινά μεσημεριανά παιχνίδια για το Κύπελλο ΕΠΣΘ. Η Αγία Άννα νίκησε 0-3 στο Βελεστίνο τον…
Πρώτη μεταγραφή για τον Ρήγα Φεραίο

Πρώτη μεταγραφή για τον Ρήγα Φεραίο

Στην πρώτη της μεταγραφή για τη φετινή περίοδο, μετά από 13 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, προχώρησε η διοίκηση…