• 19 Ιανουαρίου, 2023

Παραιτήθηκε ο Μηνάς Παπαγιάννης από την προεδρία της Δήμητρας

Παραιτήθηκε ο Μηνάς Παπαγιάννης από την προεδρία της Δήμητρας

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Δήμητρας Ευξεινούπολης γνωστοποίησε μέσω του «Λαού» ο Μηνάς Παπαγιάννης με την ακόλουθη δήλωση:

«Γεννήθηκα κι έχω γαλουχηθεί να κάνω πάντα καλό και όχι κακό σε κανέναν και ειδικά στην ομάδα του χωριού μου, την Ευξεινούπολη όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Δεν είμαι επιχειρηματίας, αλλά ένας βιομηχανικός εργάτης ο οποίος παλεύει και δουλεύει και προσπαθεί με αυτά που βγάζει, να συνεισφέρει για το καλό της Δήμητρας και της Ευξεινούπολης.

Το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβα μία κατάσταση πολύ δύσκολη, την οποία βεβαίως ήξερα, αλλά είπα εξ αρχής ότι θα τα καταφέρουμε. Αφού κάποιοι θεωρούν ότι κάνω κακό… δηλώνω δημοσίως ότι παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως ήμουν τόσα χρόνια και πιο πολύ επί διοίκησης Μηλιώνη. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντώνη Μηλιώνη για τη βοήθεια που μου προσέφερε, είναι ένας πολύ καλός φίλος και έτσι θα παραμείνει. Ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο Αντωνιάδη, τον Βασίλη Γκίκα και τον Γιάννη Γεωργίου για τη βοήθειά τους, τους αδερφούς Παυλίδη, Σάββα και Κωνσταντίνο που στήριξαν την προσπάθειά μας όπως και τον προπονητή του συλλόγου. Δεν ήταν πρόθεσή μου να αποχωρήσω μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου –δεν το έκανα παρά τις δυσκολίες στο ξεκίνημα- αλλά αναγκάζομαι να το πράξω επειδή θέλω να κοιμάμαι ήσυχος.

Λυπάμαι για αυτή την απόφαση για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που αγαπάει πραγματικά την Δήμητρα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και με την απουσία μου από τη διοίκηση, να πάει καλύτερα….

 

Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…