• 17 Ιανουαρίου, 2023

Καταγγελία αναγνώστη για το γήπεδο Πτελεού

Καταγγελία αναγνώστη για το γήπεδο Πτελεού

Καταγγελία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Πτελεού έκανε ο αναγνώστης μας Βαγγέλης Αγριδόπουλος, ο οποίος τα προηγούμενα τρία χρόνια ξόδεψε αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας και χρήματα για να φροντίζει τον χλοοτάπητα που χρησιμοποιούσε ο Πρωτεσίλαος. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο κος Αγριδόπουλος ήταν από τους ρομαντικούς παράγοντες που τείνουν να εκλείψουν, τους «υπηρέτες» των τοπικών σωματείων που προσέφεραν αφιλοκερδώς και με προσωπικό κόπο για τον σύλλογο του τόπου τους.

Το ζήτημα φυσικά έχει προκύψει από το γεγονός ότι η ιστορική ομάδα του χωριού δεν «κατέβηκε» να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως μάς είπε ο κος Αγριδόπουλος «ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί. Σε πολλά σημεία υπάρχουν γούρνες που προκάλεσαν αγριογούρουνα διότι η περίφραξη είναι ελλιπής, ενώ το χορτάρι είναι ακούρευτο. Ό,τι χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια που με πολλή εργασία και χρήμα είχαμε τον αγωνιστικό χώρο σε καλή κατάσταση, καταστράφηκε μέσα σε πέντε μήνες. Το γήπεδο είναι δημοτικό, είναι περιουσία του Δήμου και των κατοίκων του Πτελεού, οπότε θεωρώ πως θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για τη διατήρησή του σε καλή κατάσταση. Μπορεί να μην αγωνίζεται ο Πρωτεσίλαος τους τελευταίους μήνες, αλλά υπάρχουν πολλά παιδιά που προετοιμάζονται για στρατιωτικές και αθλητικές σχολές τα οποία τρέχουν καθημερινά, υπάρχουν πολίτες που το χρησιμοποιούν για την άθλησή τους, οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Είναι ένα γήπεδο ανοικτό για όλους τους κατοίκους του Πτελεού».

Ο κος Αγριδόπουλος πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν είναι δημοτικός υπάλληλος αλλά εθελοντής στη διοίκηση του Πρωτεσιλάου και προτίθεται να συνεχίσει να φροντίζει το γήπεδο αρκεί να έχει την απαιτούμενη βοήθεια από τον Δήμο, δηλαδή ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που θα δουλεύει σωστά και τα καύσιμά του. Βεβαίως προσθέτουμε εμείς πως με την εικόνα που έχει το γήπεδο και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, δεν είναι θέμα κουρέματος ή φροντίδας αλλά χρειάζεται νέα σπορά, ολική αναδιαμόρφωση του χλοοτάπητα.


Σχετικά Άρθρα

Αλμυρός: Δήλωση εξαφάνισης 49χρονου

Αλμυρός: Δήλωση εξαφάνισης 49χρονου

Ένας 49χρονος από τον Πτελεό, ο οποίος διέμενε μόνος στη Λεύκη, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής…
Καλλιέργεια ελιάς και τουρισμός, το δίπτυχο ανάπτυξης της Δ.Ε. Πτελεού – Δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κώστα Μπουκοβάλα

Καλλιέργεια ελιάς και τουρισμός, το δίπτυχο ανάπτυξης της Δ.Ε. Πτελεού – Δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κώστα Μπουκοβάλα

Η βροχόπτωση στις 19-20 Απριλίου προκάλεσε ζημιές στην αγροτική οδοποιία της Δημοτικής Ενότητας Πτελεού και το…
Οι γυναίκες του Πτελεού αγαπούν να βλέπουν ποδόσφαιρο!

Οι γυναίκες του Πτελεού αγαπούν να βλέπουν ποδόσφαιρο!

Στα παιχνίδια του Πρωτεσίλαου που παρακολουθήσαμε τη φετινή σεζόν στο γήπεδο του Πτελεού, μάς έκανε εντύπωση…