• 14 Ιανουαρίου, 2023

Νίκη για την Αγία Άννα στη Σούρπη

Νίκη για την Αγία Άννα στη Σούρπη

Μετά τα τρία παιχνίδια που δεν είχε κερδίσει, η Αγία Άννα έβγαλε αντίδραση και πέρασε με 1-3 από το γήπεδο της Σούρπης, ενώ οι του Αίαντα εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες για τις υποδείξεις του διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη η Αγία Άννα, έχασε ευκαιρίες με σουτ του Παπαδημητρίου που μπλόκαρε ο Γκόγκος, πλασέ του Κορέτα που απομάκρυνε μπροστά στο τέρμα ο Στεφανής. Στο 43’ το 0-1 όταν ύστερα από ομαδική προσπάθεια και γύρισμα του Σέττου, ο Παπαδημητρίου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Για τον Αίαντα, ένα καλό σουτ του νεαρού Κωστούλα -που ξεκίνησε βασικός σήμερα- είχε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά κόντραρε στον Ρόκα κι έφυγε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα κι ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 55’ η βολιώτικη ομάδα απείλησε με σουτ του Τσελεπή που εξουδετέρωσε ο Γκόγκος και στο 70’ είχαμε το 1-1 με ένα καταπληκτικό σουτ του Θανάση Μπιρμπίλη από τα 35 μέτρα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι πρώτα και κατέληξε στα δίχτυα.

Η χαρά για τους «κιτρινόμαυρους» κράτησε λίγο αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Τσελεπής έκανε το 1-2. Ο επιθετικός της Αγίας Άννας επωφελήθηκε ασυνεννοησίας στην άμυνα του Αίαντα σε μια φάση που οι γηπεδούχοι έπρεπε να έχουν «καθαρίσει» και έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη. Στο 89’ με εύστοχο πέναλτι ο Παπαδημητρίου το τελικό 1-3.

Ο Αίας διαμαρτύρεται για δύο φάσεις: στο 85’ σε κόρνερ του Μπιρτσάι, ο γκολκίπερ Φαγιέ βρέθηκε στο έδαφος και ο Κομπούρας σκόραρε, με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ. Από την πλευρά της ομάδας της Σούρπης μάς μεταφέρθηκε πως ο τερματοφύλακας συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, άρα δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ. Η έτερη φάση που ξεσήκωσε τα παράπονα του Αίαντα ήταν η υπόδειξη πέναλτι, θεωρώντας ότι έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ κι όχι παράβαση του αμυνομένου.

Αίας: Γκόγκος, Φαράντος, Παπανικολόπουλος (65’ Νικογιάννης), Βούλγαρης, Στεφανής, Κατσαβριάς (65’ Κομπούρας), Μακανίκας, Μπιρτσάι, Κωστούλας (65’ Παπαδόπουλος), Δημητρίου, Μπιρμπίλης.
Αγία Άννα: Φαγιέ, Αλεξανδρής, Παπαδήμος, Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Τσελεπής (79’ Καλαμίδας), Βέργος (84’ Πετράκος), Παπαδημητρίου, Κορέτα, Σέττος.


Σχετικά Άρθρα

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…
Έπεσαν τα μπετά στην κερκίδα του γηπέδου της Σούρπης

Έπεσαν τα μπετά στην κερκίδα του γηπέδου της Σούρπης

Οι εργασίες για την κατασκευή της κερκίδας στο γήπεδο της Σούρπης είναι σε εξέλιξη και αφού…
Αγώνας Κυπέλλου σήμερα σε Αλμυρό και Βελεστίνο

Αγώνας Κυπέλλου σήμερα σε Αλμυρό και Βελεστίνο

Τρεις αγώνες της φάσης των 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 25/1. Στο στάδιο Αλμυρού,…