• 6 Ιανουαρίου, 2023

Μεταγραφική ενίσχυση για τις Μικροθήβες

Μεταγραφική ενίσχυση για τις Μικροθήβες

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Α.Σ. Μικροθηβών με παίκτες έμπειρους από τη Νέα Αγχίαλο που εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια των «κριαριών» για το υπόλοιπο της σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής.

Ειδικότερα, αποκτήθηκαν ο Ανδρέας Δράγνης και ο Χρήστος Κόκκαλης. Ο πρώτος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Αγχίαλο στην οποία ήταν βασικός για πολλά χρόνια, αρχηγός, με δυναμικό παιχνίδι, αξιόπιστος και μια πολύ καλή μονάδα στη μεσαία γραμμή. Επανέρχεται στο τοπικό με τη φανέλα των Μικροθηβών και η παρουσία του σίγουρα είναι σημαντική για το σύνολο του Θανάση Γκόλια σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας.

Όσον αφορά στον Κόκκαλη, αριστερός μπακ-χαφ, έπαιζε πρόπερσι στην ομάδα, μετά πήγε στην Αγχίαλο, ενώ φέτος άρχισε τη σεζόν στον ΓΣ Αλμυρού με τον οποίον μάλιστα σκόραρε μία φορά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στη Β’  θα γίνουν τα εξ αναβολής ματς των νησιώτικων συλλόγων με Διαγόρα και Δάφνη. Οι Μικροθήβες, μετά από 6 αγωνιστικές από τις συνολικά 22 του πρωταθλήματος που έχουν γίνει, είναι στην προτελευταία θέση. Όμως η νίκη επί του Ιάσονα ήταν μεγάλη βαθμολογική …ένεση ενόψει της συνέχειας την οποία τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος περιμένουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση.


Σχετικά Άρθρα

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο στις Μικροθήβες

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο στις Μικροθήβες

Δεκαέξι άτομα παρακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που πραγματοποιήθηκε στις…
Κοινωνική προσφορά από τον Α.Σ. Μικροθηβών

Κοινωνική προσφορά από τον Α.Σ. Μικροθηβών

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών, πέρα από την αγωνιστική του δράση στα γήπεδα της; ΕΠΣΘ, εδώ και…
Ενίσχυση για τον ΑΣ Μικροθηβών

Ενίσχυση για τον ΑΣ Μικροθηβών

Ακόμη μία προσθήκη ποδοσφαιριστή με αμυντικά προσόντα στον Αθλητικό Σύλλογο Μικροθηβών. Μετά τις μεταγραφές των Ανδρέα…