• 20 Δεκεμβρίου, 2022

Εικόνες και βίντεο από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Ευξεινούπολη

Εικόνες και βίντεο από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Ευξεινούπολη

Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης και Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης συνέπραξαν και χάρισαν όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου.

Το πρωί του Σαββάτου, τα παιδιά του τμήματος ζωγραφικής του Πολιτιστικού, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Λένας Παπανικολοπούλου, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο με μπάλες και στολίδια που ετοίμασαν με φροντίδα και μεράκι! Επίσης, τραγούδησαν τα κάλαντα στον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή την εκδήλωση.

Το βράδυ της Κυριακής είχαμε τη φωταγώγηση του δένδρου στο αποκορύφωμα των εκδηλώσεων. Παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο  Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, η Αντιδήμαρχος Αρετή Μπέη, η τέως Δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Γιαννιός, ο Ευθύμης Ζιγγιρίδης πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής» και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Η βραδιά κύλησε υπό τους ήχους τραγουδιών της εποχής που επιμελήθηκε ο dj Kώστας Κολώνης, περιλάμβανε –εκτός από την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών- κεράσματα, κρασί, γλυκά, ακόμη και σουβλάκια που έψησαν εκείνη την ώρα μέλη και εθελοντές των συλλόγων! Και φυσικά τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που «στόλισαν» τον ουρανό γοήτευσαν όλους αυτούς που συμμετείχαν στη γιορτή.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…