• 14 Δεκεμβρίου, 2022

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής ο ΓΣΑ

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής ο ΓΣΑ

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής, εξ αναβολής αναμέτρηση, ο ΓΣΑ καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 98-75 από τον ΓΣ Σοφάδων. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο, μετά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ και στο φινάλε ανέβασαν τη διαφορά… Παράπονα για τις υποδείξεις των διαιτητών από πλευράς ΓΣΑ…

Ο ΓΣΑ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι καθώς για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φώτης Τάσσος κέρδισε πολλές μάχες κάτω από το καλάθι. Ο ψηλός της κυανόλευκης ομάδας άρχισε με γκολ-φάουλ και μετά σημείωσε άλλα δύο καλάθια, είχε τους επτά πρώτους πόντους του Αλμυρού και μάλιστα έκλεισε την πρώτη περίοδο πετυχαίνοντας τρίποντο! Σκορ 22-23 στο 10’. Εκτός από τους 12 πόντους του Τάσσου, σε αυτό το διάστημα ο Παπούλιας είχε τέσσερις, άλλους τόσους ο Πολίτης και τρεις ο Πελεκάνος. Ο παίκτης που πλήγωσε τον ΓΣΑ από πλευράς Σοφάδων ήταν ο Κακλαμάνος ο οποίος είχε ένα εύστοχο τρίποντο στην αρχή και τρία στη β’ περίοδο. Αυτός μαζί με τον Παππά ήταν που έδωσαν προβάδισμα στον σύλλογο του νομού Καρδίτσας με 42-36 στην ανάπαυλα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το επιμέρους σκορ ήταν 25-15, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν με 16 και στην ουσία να «καθαρίσουν» το ματς». Από τον ΓΣΑ εκφράστηκαν πολλά παράπονα για τις υποδείξεις των διαιτητών, η ένταση και τα νεύρα αποσυντόνισαν τους παίκτες του Παναγιώτη Νάνη. Ο Παπούλιας είχε 5 εύστοχες βολές στα πρώτα λεπτά, αλλά παρά τα τρίποντα από τους Πολίτη, Κοντοστάθη, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις (έξι διαφορετικοί σκόρερ σε αυτό το δεκάλεπτο) κι άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ. Έτσι, έφθασαν σε εύκολη επικράτηση. Από τους 63 έως τους 71 πόντους, ο ΓΣΑ έφθασε με 8 εύστοχες βολές των Πολίτη, Τάσσου, Κοντοστάθη, Παπούλια και Πελεκάνου, ενώ τα δύο τελευταία καλάθια τα πέτυχε ο Νίκος Μυλωνάς.

Δεκάλεπτα: 22-23, 42-36, 67-51, 98-75
Σοφάδες (Παππάς): Σακελλαρίου, Παππάς 16 (3), Σαλταγιάννης, Τσούκας 13 (3), Παπαϊωάννου 13, Αλεξιάδης 11, Κακλαμάνος 26 (3), Σφέικος 3 (1), Ζωιτσάκος, Μουταρέλος, Θέος 13 (1), Δίκαρος.
ΓΣΑ (Νάνης): Κοντοστάθης 6 (1), Μυλωνάς 4, Μαμούρας 3 (1), Πελεκάνος 12, Μασούρας, Κανατούλας, Πολίτης 17 (3), Παπούλιας 18, Τάσσος 15 (1), Βαλαμούτης.

*** Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι, τα Ιωάννινα επιβλήθησαν της Ανόρθωσης Βόλου με 80-76.

***Επόμενο ματς για τον ΓΣΑ την Κυριακή 18/12 στο κλειστό Αλμυρού με αντίπαλο την Άμφισσα.

****Μετά από συμφωνία των σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας Ανόρθωσις Βόλου-ΓΣ Αλμυρού για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος όμιλος) ορίζεται να διεξαχθεί στις 22/12 και ώρα 18.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου.

Βαθμολογία: Σοφάδες 9-1, Τρίκαλα 8-2, ΓΣΑ 7-2, Τιτάνες Παλαμά 7-3, Ιωάννινα 7-3, Άμφισσα 5-5, Παραμυθιά 4-6, Ανόρθωση 4-5, Αγριά 3-7, Αμπελώνας 3-7, Καναλάκι 1-9, Νίκαια 2012 1-9.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.