• 13 Δεκεμβρίου, 2022

Θετική ανταπόκριση στην εκδήλωση του συλλόγου ΑμΕΑ Στοργή

Θετική ανταπόκριση στην εκδήλωση του συλλόγου ΑμΕΑ Στοργή

Εκδήλωση που περιλάμβανε ενημερωτικές ομιλίες, θεατρική παράσταση, τραγούδια και παζάρι με τις Χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνικές δημιουργίες που ετοίμασαν οι μαθητές, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και Φίλων ΑμΕΑ Αλμυρού «η Στοργή».

Φιλοξενήθηκε στο Αρχοντικό στο δάσος Κουρί και έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που έχει καθιερωθεί, εδώ και τριάντα χρόνια, η 3η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Η ψυχολόγος Νεφέλη Σχοινά και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Αλμυρού Κωνσταντίνος Αρίδης ήταν αυτοί που παρουσίασαν ομιλίες σχετικά με την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στην πόλη του Αλμυρού.

Ο γραμματέας επικοινωνίας του συλλόγου «Στοργή» κος Αριστείδης Παπαθανασίου ανέφερε ότι το παζάρι έγινε με τη βοήθεια των ατόμων και της προέδρου κας Νίκης Τσάκαλου που τόσα χρόνια έχει στηρίξει τον σύλλογο με μεγάλο κόπο και είναι στην καρδιά όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Καθηγητή Χειρουργικής κο Μπασδάνη για την πολύτιμη συμβολή του και τον κόσμο που στέκεται αρωγός των προσπαθειών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και στηρίζει πάντα τις δράσεις του.

Τα 15 παιδιά του ΚΔΑΠ Αγωγή παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «ο Άη Βασίλης και το ξωτικά» που έγραψε η ομάδα του ΚΔΑΠ και την οποία προετοίμασαν τον τελευταίο μήνα, ενώ ακολούθησαν -υπό την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής Μαριάννας Σαμαρτζή- τρία τραγούδια για τη διαφορετικότητα, «το τραγούδι της Αγωγής» και στον επίλογο, μία Χριστουγεννιάτικη μελωδία.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…