• 10 Δεκεμβρίου, 2022

Τρία γκολ ο ΓΣΑ, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή!

Τρία γκολ ο ΓΣΑ, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή!

Ο ΓΣΑ επιβλήθηκε 3-0 της Αγχιάλου και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς μετά το 3-3 στο μεγάλο ντέρμπι Αγία Άννα-Μαγνησιακός. 

Ο Παναγιώτης Κοντοβάς εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού της Αγχιάλου και με σουτ άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, σε τετ-α-τετ του Δεμίρη που απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης. Ο Αλμυριώτης γκολκίπερ έκανε την επανεμφάνισή του στο πρωτάθλημα ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τους Αραπίτσα, Χειλά, του πρώτου έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο, του δεύτερου ΄ήταν τελείως άστοχο. Μεγάλη ευκαιρία στο 69′ όταν σε φαρμακερή σέντρα του Αραπίτσα, ο Κοντοβάς πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν την βρήκε.

Και φθάσαμε στο 71′ όταν έγινε το 2-0. Ο ΓΣΑ είχε κερδισμένο φάουλ από πλάγια αριστερά. Πάνω από την μπάλα ο Παναγιώτης Κοντοβάς. Ενώ όλοι περίμεναν σέντρα στην καρδιά της άμυνας, αυτός, …αλεπού των γηπέδων, έκανε μεταβίβαση προς τα δεξιά, εκεί όπου ΄ήταν ξεχασμένος αμαρκάριστος ο Χριστοφορίδης. Ο νεαρός μπακ-χαφ χωρίς πίεση την ασίστ και ο Μιχόπουλος με προβολή μπροστά στην εστία σκόραρε. 

Το 3-0 στο 78′ ο Αραπίτσας από τη γραμμή του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρισε ο Χειλάς από τον Μαγιόγλου (κι αφού πρώτα ο Μάνθος έριξε μπροστά του την μπάλα με τακουνάκι για να κάνει την ατομική προσπάθεια).

Κλουκουτάρας, Αραπίτσας και Κοντοβάς είχα ευκαιρίες για άλλο τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Αλπάκης όμως είχε καλές επεμβάσεις.

Πρώτη συμμετοχή στην Α’ Τοπική για τον νεαρό Κυρίτση του ΓΣΑ, επτά αγωνιστικές έχουν παιχθεί και στις επτά ο Γιάννης Αραπίτσας έχει βρει δίχτυα…

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης (76′ Θυμιόπουλος), Ντόντα, Χριστοφορίδης (76′ Λάμπος), Θεοδωρόπουλος (82′ Μαυρογέννης), Χειλάς (85′ Κυρίτσης), Καρράς, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (82′ Μπασαγιάννης).
Αγχίαλος: Αλπάκης, Τσάκαλος, Σίμος (75′ Λαΐνας), Μαγιόγλου (78′ Καρατζούκου), Γούτσιος, Αποστολίδης, Χαλιμούρδας (69′ Σγατζής), Γιαννούχος (46′ Μωυσίδης), Δεμίρης (75′ Πάσχος), Πρίφτι, Δημακόπουλος. 


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…