Στον αγώνα Κυπέλλου με τη Δήμητρα, ο ΓΣΑ παρουσίασε το μέλλον του… Ρεπορτάζ/εικόνες

Στον αγώνα Κυπέλλου με τη Δήμητρα, ο ΓΣΑ παρουσίασε το μέλλον του… Ρεπορτάζ/εικόνες

Στο στάδιο Αλμυρού, ο αγώνας Κυπέλλου Δήμητρα -ΓΣΑ με τελικό σκορ 0-8 ήταν περισσότερο αγγαρεία για τους ποδοσφαιριστές παρά μια δυνατή μονομαχία. Ο Αλμυρός σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και έτσι το ενδιαφέρον στράφηκε στους αρκετούς πιτσιρικάδες που έπαιξαν για πρώτη φορά! Επισημαίνουμε και την επανεμφάνιση του συμπαθούς διαιτητή Κυριάκου Δημητριάδη στην αγωνιστική δράση!

Η Δήμητρα παρατάχθηκε με τον νεαρό Βαγγέλη Ρούσα στην εστία που εννοείται δεν είναι αυτή η θέση του… Ντεμπούτο με τον ΓΣΑ έκαναν ως βασικοί ο τερματοφύλακας Γώγος, ο δεξιός μπακ Μαυρογέννης, ο μεσοεπιθετικός Μπασαγιάννης και μετά το ημίωρο αγωνίστηκαν οι 15χρονοι Κυρίτσης, Τσιάτσιος, Γκρίνιας, μέλη της μικτής ΕΠΣΘ και της ομάδας Νέων.

Ο Μιχόπουλος στο 2ο λεπτό με μακρινό ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ και στο 7ο ο Γκάμπας με πλασέ, ύστερα από κάθετη του Κοντοβά, έκανε το 0-2. Το τρίτο τέρμα στο 28′ με πλασέ του Κλουκουτάρα μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μπασαγιάννη και δύο λεπτά πιο μετά το τέταρτο από τον Μπασαγιάννη σε ασίστ Μιχόπουλου.

Ο Μπασαγιάννης ξανά στο 38′ για το 0-5 και έφθασε σε χατ τρικ στο 50′. Πολύ ωραίο γκολ πέτυχε ο Κυρίτσης με πλασέ αφού πρώτα έκανε κοντρόλ κι απέφυγε αντίπαλο με ντρίμπλα (57′). Πάλι ο Κυρίτσης σκόραρε με φαλτσαριστό σουτ που πήγε χαμηλά στη γωνία, 0-8 στο 60ό λεπτό.

Ο Τσιάτσιος είχε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το ίδιο έγινε με σκαφτό μακρινό πλασέ πέντε λεπτά αργότερα. Άτυχος ο 15χρονος εις διπλούν!

Η Δήμητρα παρατ΄άχθηκε με πολλές απουσίες και χωρίς αναπληρωματικούς, περιμένοντας να ενισχυθεί μεταγραφικά για να έχει καλύτερη παρουσία το νέο έτος.

Όσον αφορά στον ΓΣΑ, αναφέρουμε ότι μέχρι το τέλος θα είναι γηπεδούχος στο Κύπελλο. Στην επόμενη φάση θα παίξει με την Ακρόπολη και μετά με μία ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια Αστέρας-Αίας/ΑΕ 2002 (που απέκλεισε σήμερα με 1-0 την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα). 

Δήμητρα: Ευαγγ. Ρούσας, Πρωτούλης, Ευαγγέλου, Νικοβιώτης, Ραμαντάνης, Παπαγεωργίου, Μ. Στουρνάρας, Π. Ρούσας, Γκρέμι, Ζαντιώτης, Μόσχος.
ΓΣΑ: Γώγος, Μιχόπουλος (46′ Θυμιόπουλος), Τσιαγιανίδης, Λάμπος, Ντόντα (46′ Χριστοφορίδης), Μαυρογέννης, Μπασαγιάννης, Καρράς (30′ Τσιάτσιος), Γκάμπας, Κοντοβάς (30′ Γκρίνιας), Κλουκουτάρας (30′ Κυρίτσης).


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.