• 30 Νοεμβρίου, 2022

Οι σημερινοί αγώνες Κυπέλλου – Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Πλατάνου

Οι σημερινοί αγώνες Κυπέλλου – Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο του Πλατάνου

Ημέρα Κυπέλλου ΕΠΣΘ η σημερινή με αγώνες υπό συνεχή βροχόπτωση. Αποτελέσματα, σκόρερ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση Μυρμιδόνες-Μαγνησιακός στο γήπεδο του Πλατάνου.

Μυρμιδόνες-Μαγνησιακός 0-6
Για την βολιώτικη ομάδα σκόραραν ο Βλάχος στο 7’ (από κοντά με προβολή ύστερα από πάσα με ανάποδη κεφαλιά του Σιώμου), ο ίδιος παίκτης στο 11’ (παίρνοντας το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση αμυντικού σε σουτ του Ζαρκαδή), το 0-3 στο 22’ με ωραίο δυνατό ευθύβολο σουτ του Νούσια από τα όρια της μεγάλης περιοχής, το 0-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούρου στο 28’, το 0-5 με πλασέ του Βλάχου στο 55’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γεωργακόπουλος λίγο πριν τη λήξη.
Καλές φάσεις για τους Μυρμιδόνες στο πρώτο μέρος με σουτ του Σπυρέλη που μπλόκαρε ο Ράπτης, στο 27’ σε τετ-α-τετ προσπάθεια του Τίτου απέκρουσε ο γκολκίπερ και στην επανάληψη τριπλή φάση όταν ο Σαράτσης με τα πόδια νίκησε τον Μάτζαρη, στη συνέχεια σουτ του Άκη Κοντοβά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, σουτ του Μπίνα κατέληξε κόρνερ. Και μετά την εκτέλεση, ευκαιρία με κεφαλιά του Βούλγαρη. Για τον Μαγνησιακό στο α’ ημίχρονο κλασική φάση με τον Νούσια, δοκάρι με τον Σιώμο, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Γεωργακόπουλο εις διπλούν και Ξιώνη.

Μυρμιδόνες: Τούντορ, Μπιρμπίλης, Θωμαΐδης (50’ Κεπεσίδης), Γ. Κοντοβάς, Βούλγαρης (67’ Μακανίκας), Σπυρέλης (46’ Χρ. Κοντοβάς), Τόπας, Τίτου, Μάτζαρης, Μακρής, Μπίνας (61’ Μπίνας).
Μαγνησιακός: Ράπτης (46’ Σαράτσης), Δημητριάδης, Καρμαγάλος, Σιάτρας, Γαλανόπουλος (46’ Παπαδόπουλος), Αγιασιώτης, Λούρος, Ζαρκαδής, Βλάχος (60’ Ξιώνης), Νούσιας (60’ Καΐλας), Σιώμος (60’ Γεωργακόπουλος).

Αχιλλέας-Αγία Άννα 0-7
Στο γήπεδο του Αχιλλείου,  τα γκολ της Αγίας Άννας σημείωσαν δύο ο Ζαρίφης (στο 9ο και 38ο λεπτό), από ένα οι Τσελεπής (24’), Σουγκάρης (77’) και Σέττος (79’), ενώ το 0-4 έγινε λίγο πριν βγει το ημίχρονο με αυτογκόλ του Τσεκούρα.

Αχιλλέας: Καραγιάννης, Καλτσάς, Μόσχος (75’ Παναγιώτου), Κωστόπουλος, Κ. Μουζουράκης, Αλ. Μουζουράκης, Θ. Παναγιώτου, Τσεκούρας, Κατσαβριάς, Αλντίν, Κλίντον.
Αγία Άννα: Σάμπα, Αλεξανδρής, Παπαδήμος (59’ Βέργος), Αλεξανδρίδης, Ρόκας, Τσιουρέλης (46’ Σέττος), Σουγκάρης, Ζαρίφης, Κορέτα (46’ Παπαδημητρίου), Τσελεπής, Στεργόπουλος.

Ελευθεριακός-Μικροθήβες 2-3
Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ματς στο γήπεδο των Μικροθηβών καθώς ο Ελευθεριακός στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 2-2 με τον Γεωργάκη αλλά στο επόμενο λεπτό, ο Γιάννης Βέτσικας σκόραρε για τις Μικροθήβες χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του Θανάση Γκόλια (κι ενώ ενδιάμεσα στα γκολ είχε χάσει ο Παπανικολόπουλος μια μεγάλη ευκαιρία με σουτ από τη μικρή περιοχή). Ημίχρονο 1-0 για την ομάδα του Βόλου, η ανατροπή στο σκορ με τέρματα των Ρομάριο, Κυριέρη (πέναλτι) κι ακολούθησε το φινάλε που προαναφέραμε.

Ελευθεριακός: Σ. Σίμος, Γανταδάκης, Μ. Σίμος, Γεωργάκης, Λέκας, Βούλγαρης, Κατσούδας, Αποστόλοπουλος, Τσιούνης, Τσιώλης, Πριτσίνης.
Μικροθήβες: Σχώρης, Παπαχρήστος, Γ. Γκαραβέλας, Παπανίκος, Λανάι, Σκαρλάτος (46’ Ρομάριο),  Κυριέρης (80’ Θ. Γκαραβέλας), Τιμπλαλέξης, Νιφόρος, Βέτσικας, Αναγνώστου (65’ Παπανικολόπουλος).

Και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Νέοι Αγίας Άννας- Ακρόπολη…2-5
Αγία Παρασκευή-ΑΠΟΒ…2-3
Ιάσων-Τοξότης…0-3
Δάφνη-Αγχίαλος…0-2


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…