• 28 Νοεμβρίου, 2022

Αλμυρός: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ – video

Αλμυρός: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ – video

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στον Αλμυρό πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου εκπρόσωποι φορέων εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για χρέος επαγγελματία στο Αχίλλειο.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλμυρού Θανάσης Χατζηκυριάκος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Τσόγκας, ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών εστίασης Βαγγέλης Μπακίρης, ο εκλεγμένος στο δ.σ. της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Μαγνησίας Τάκης Οικονόμου, το μέλος του εμπορικού συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σώμος.

Ο κ. Χατζηκυριάκος τόνισε ότι η Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού στέκεται αρωγός όλων των επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα οποιασδήποτε φύσης. «Θα προσπαθήσουμε για όλα τα μέλη του συλλόγου μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν να τους βοηθήσουμε, ότι κινήσεις μπορούμε θα τις προχωρήσουμε για τα καλό των τοπικών επιχειρήσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσόγκας επισήμανε: «Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε για ένα χρέος που θεωρούμε ότι είναι άδικο  γιατί οι πάροχοι του ρεύματος έχουν μπουκώσει από τα κέρδη από τα τόσα χρόνια και καλούνε μια γυναίκα, μονογονεϊκή οικογένεια με ανήλικο παιδί, να πληρώσει ένα δυσβάσταχτο χρέος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να λειτουργήσει το μαγαζί της, κατ’ επέκταση να βγει στην ανεργία όπως χιλιάδες κόσμου πανελλαδικά. Καλούμε τον λαό του Αλμυρού να αγκαλιάσει τους συλλόγους των εμπόρων και υγειονομικού ενδιαφέροντος και μαζί να παλέψουμε, καλούμε τον λαό του αλμυρού να στηρίξει αυτές τις κινητοποιήσεις».

Ακολουθεί βίντεο με δηλώσεις:


Σχετικά Άρθρα

Κωφοί: Κεραυνός έριξε στύλο της ΔΕΗ

Κωφοί: Κεραυνός έριξε στύλο της ΔΕΗ

Για λίγες μόνο ώρες έμεινε χωρίς ρεύμα το χωριό των Κωφών το απόγευμα της Τρίτης 17…
Μαγνησία: Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ

Μαγνησία: Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ΄αριθ. ΣΟΧ 1/2024 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου…
Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Αλμυρού τη Δευτέρα 1/4

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Αλμυρού τη Δευτέρα 1/4

ΔΕΔΔΗΕ Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος Περιοχή Βόλου Λαρίσης – Τζαβέλα, ΤΚ 38334, Βόλος Πληροφορίες: Α. Ταγγούλης…