Εύκολα η Ε.Λ. Νηλέας με την Δήμητρα

Εύκολα η Ε.Λ. Νηλέας με την Δήμητρα

Η Δήμητρα βρίσκεται ακόμη σε φάση ανοικοδόμησης της αγωνιστικής της παρουσίας στην Α’ Τοπική και έτσι, σήμερα το πρωί, δεν απέφυγε την ήττα στο γήπεδο Λεχωνίων από την τοπική Ένωση με σκορ 6-1.

Η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη έφθασε στην εύκολη νίκη σημειώνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, το 1-0 ο 15χρονος Παλάτζας με πλασέ στο 10ο λεπτό, το 2-0 ο Πάγια στο 29ο και το 3-0 ο Μάρκο στο 37ο, με σουτ. Στην επανάληψη, ο Μασούρας πλάσαρε πάνω από τον Μπάρδα για το 4-0 στο 52’, ο 16χρονος Βαλουξής, γιος του άλλοτε παίκτη των ομάδων της περιοχής μας, του Γιώργου Βαλουξή, το 5-0 στο 68’ με ωραία ατομική προσπάθεια και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κώστογλου με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 82’.

Το γκολ για την Δήμητρα το πέτυχε ο Γιώργος Στουρνάρας στο 75′ με πλασέ, δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Τέλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια ο Τάκης Παυλίδης ευχαρίστησε τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους τους τελευταίους μήνες κι ανακοίνωσε την παραίτησή του για λόγους υγείας όπως μάς ανέφερε.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέας: Μιχαλόπουλος, Μασούρας, Πάγια, Σταμπούλογλου (65’ Σκατζούρης), Τσουμάνης (82’ Πακάκης), Μούτος, Λιάκος (60’ Κώστογλου), Αράμπογλου, Παλάτζας, Κουβαράς (65’ Βαϊόπουλος), Μάρκο (60’ Βαλουξής).
Δήμητρα: Μπάρδας, Μηλιώνης, Παππάς, Ξηροκώστας, Νικοβιώτης, Κακλιάς (71′ Μόσχος), Παπαγεωργίου, Π. Ρούσας (76′ Βαγγ. Ρούσας), Γ. Στουρνάρας, Νικογιάννης (80′ Χριστοδούλου), Μ. Στουρνάρας.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…