• 4 Οκτωβρίου, 2022

«Μετακόμιση» για την Δήμητρα – Ανακοίνωση της διοίκησης

«Μετακόμιση» για την Δήμητρα – Ανακοίνωση της διοίκησης

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι προπονήσεις της Δήμητρας γίνονται στις εγκαταστάσεις του Άθλου καθώς στο γήπεδο της Ευξεινούπολης σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή αποστραγγιστικού-αρδευτικού συστήματος και την αλλαγή χλοοτάπητα.

Οι παράγοντες της διοίκησης του συλλόγου συμφώνησαν με την κα Χριστίνα, τη σύζυγο του εκλιπόντος Χαράλαμπου Ζέρβα και την ιδιοκτήτρια, για τη χρήση του γηπέδου και των αποδυτηρίων του Άθλου κι έτσι, πλέον οι «πράσινοι» έχουν νέο προπονητήριο. Όσον αφορά στους αγώνες, όταν αυτοί αρχίσουν, η έδρα θα είναι το στάδιο του Αλμυρού κι άλλα γήπεδα του Δήμου. Στο νέο ξεκίνημα που γίνεται φέτος, η διοίκηση της Δήμητρας θα ήθελε να μην φύγει η ομάδα από το σπίτι της, ωστόσο μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί το έργο της Περιφέρειας για τις απαραίτητες παρεμβάσεις, ήταν αναπόφευκτη η μετακόμιση…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του αθλητικού σωματείου ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ε. σας γνωστοποιεί ότι λόγω ανακατασκευής του γηπέδου Ευξεινούπολης με χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Άθλου.

Μέσω αυτής της γνωστοποίησης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη σύζυγό του, Χριστίνα Ζέρβα, τις κόρες του, Μαρία, Βάγια και Ελισάβετ και ιδιαιτέρως την ιδιοκτήτρια κα Καμαγιάννη Κωνσταντίνα. Αφουγκράστηκαν και σεβάστηκαν τις ανάγκες της ομάδας μας για προπονητική στέγη και μας παραχώρησαν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς τις εν λόγω εγκαταστάσεις τονίζοντας πως θέλουν να συνεχίσουν το όραμα του αείμνηστου Μπάμπη, στη μνήμη του, για ευγενή αθλητισμό κι ενασχόληση των νέων της περιοχής μας με το ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης ευχαριστεί θερμά δημοσίως τις προαναφερθείσες κυρίες δηλώνοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό μας.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Έναν παίκτη με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά…
Με όλα τα νέα πρόσωπα η πρεμιέρα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Με όλα τα νέα πρόσωπα η πρεμιέρα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για την Δήμητρα που μετά από μια δύσκολη διετία, επιστρέφει δυνατή εκεί…
Χοροεσπερίδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Χοροεσπερίδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης διοργανώνει καλοκαιρινή χοροεσπερίδα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ευξεινούπολης…