• 1 Αυγούστου, 2022

Πλήθος κόσμου διασκέδασε στην Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια

Πλήθος κόσμου διασκέδασε στην Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κατοίκων των Καναλίων και των γύρω περιοχών πραγματοποιήθηκε και εφέτος η “Ψαράδικη βραδιά”, στα Κανάλια το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022, «υπογράφοντας’ την επιτυχία της εκδήλωσης.

«Η διοργάνωση ήταν άψογη, τα ψάρια νόστιμα, το κέφι πλούσιο, το περιβάλλον απίθανο, γλέντι, τραγούδι και χορός μέχρι τα ξημερώματα, με λαϊκό συγκρότημα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση αυτή που προετοιμάστηκε με εξαιρετική επιμέλεια και φροντίδα από τα μέλη και τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου “Απόλλων”, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων “ο Ήταυρος” σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετοχής πολιτών από όλη την περιοχή οι οποίοι συνδύασαν τη διασκέδαση με ένα όμορφο τριήμερο στο διπλανό παραθαλάσσιο οικισμό “Καμάρι”.

 Ο Απόστολος Καραδήμος, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καναλίων “Απόλλων”, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης δήλωσε: Για τη μεγάλη επιτυχία της Ψαράδικης Βραδιάς αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια άπαντες οι καθ’ οιονδήποτε τρόπο λαβόντες μέρος στην όλη διοργάνωση, δηλαδή προετοιμασία και διεξαγωγή, εθελοντές, αιρετοί, χορηγοί αλλά και οι παριστάμενοι οι οποίοι με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλαν στην άριστη εικόνα όλης της εκδήλωσης. Για να δουλέψει άριστα ένας κινητήρας έχει ανάγκη και το πιο μικρό γρανάζι. Είναι όμως ανάγκη να γίνει ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες και στην αποτελεσματικότητα των καταστημάτων της πλατείας, τα οποία υπήρξαν η ψυχή και η καρδιά της εκδήλωσης ώστε όλος ο κόσμος να βρεί τραπέζι να καθίσει. Η βραδιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία»!


Σχετικά Άρθρα

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής, οι Μικροθήβες κέρδισαν 5-1 τον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ το ντέρμπι…
Κράτησε το προβάδισμα ανόδου ο Αχιλλέας!

Κράτησε το προβάδισμα ανόδου ο Αχιλλέας!

Στη φωτογραφία η ενδεκάδα του Αχιλλέα που κράτησε σήμερα στα Κανάλια το προβάδισμα ανόδου! Πάνω σειρά…
Χρήσεις γης και διαχείριση των υδάτινων πόρων της Κάρλας: ενδιαφέρουσα ημερίδα στον Βόλο

Χρήσεις γης και διαχείριση των υδάτινων πόρων της Κάρλας: ενδιαφέρουσα ημερίδα στον Βόλο

Η τελική ημερίδα του έργου: «ΚΑΡΛΑ κλίμα-γη-ύδωρ. Καινοτόμες δράσεις για την προσαρμογή στις επιπτώσεις της κλιματικής…