• 26 Ιουλίου, 2022

Βόλεϊ: ΓΣΑ και Χρήστος Μακρής για 4η χρονιά μαζί

Βόλεϊ: ΓΣΑ και Χρήστος Μακρής για 4η χρονιά μαζί

Το έργο του Χρήστου Μακρή κρίνεται άκρως πετυχημένο, οπότε η συνεργασία του Λαμιώτη προπονητή με το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΑ θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον κο Κωνσταντίνου, έφορο του τμήματος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

 

Την σεζόν που μας πέρασε, μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά μετά από αυτές που προηγήθηκαν λόγω της πανδημίας, ο ΓΣΑ συμμετείχε στη Β’ Εθνική Γυναικών με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας αθλητριών και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, η ομάδα Κορασίδων έφθασε στο Φάιναλ Φορ, ενώ αυτή των Παγκορασίδων άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στα παιχνίδια που έδωσε.

Το κυριότερο όμως θα λέγαμε είναι πως ο Χρήστος Μακρής συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της διοίκησης και μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα Γυναικών έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με αθλήτριες 16-17 ετών όταν οι αντίπαλοί της παίζουν με έμπειρες, αγωνιστικά πιο «ψημένες» και μεγαλύτερες σε ηλικία.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μικρές του ΓΣΑ έχουν παρουσιάσει βελτίωση στο παιχνίδι τους και οι ακόμη μικρότερες μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος στη σωστή βάση, ενώ ο προπονητής από τη Λαμία είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε παράγοντες, αθλήτριες και γονείς.

Επικοινωνήσαμε μαζί του και ζητήσαμε τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε και μία δήλωση για αυτή που έρχεται. Όπως τόνισε ο κος Μακρής: Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχής για τον σύλλογο. Ο ΓΣΑ κατάφερε στο γυναικείο τμήμα του να τερματίσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος στη Β Εθνική στον όμιλό μας, με την επισήμανση πως η ομάδα βασίστηκε σε πολύ νεαρά κορίτσια που δεν είχαν καθόλου εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο. Παράλληλα συμμετείχε και στις κορασίδες στο final four της ΕΣΠΕΚΕΛ. Το πολύ σημαντικό όμως ήταν ότι οι ακαδημίες του συλλόγου ήταν πολυπληθείς το οποίο δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Τώρα για του χρόνου, η ομάδα θα στηριχθεί στα νέα παιδιά που θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα στα οποία υπάρχει πολλή όρεξη κι ενθουσιασμός για δουλειά. Το κλίμα στον σύλλογο είναι εξαιρετικό, οι άνθρωποι της διοίκησης είναι σοβαροί και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν και σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Όπως έχω ξαναπεί, ο Αλμυρός αγαπάει το βόλεϊ και υπάρχει εδώ μια πολύ μεγάλη κυψέλη αθλητριών που συνεχώς μεγαλώνει. Όλα αυτά που ανέφερα μου δίνουν το κίνητρο να συνεχίσω την άψογη συνεργασία με τον σύλλογο του Αλμυρού».


Σχετικά Άρθρα

Ενισχυμένος ο ΓΣΑ στη συνέχεια, εντός έδρας τα Θεοφάνια

Ενισχυμένος ο ΓΣΑ στη συνέχεια, εντός έδρας τα Θεοφάνια

Ανήμερα των Θεοφανίων, τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΓΣΑ θα βρεθούν στο γήπεδο για αγώνα…
Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι πήραν σήμερα τα νεαρά κορίτσια του Λευτέρη Τιρτιράκη. Ηττήθηκαν εντός…
Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-Νίκη

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-Νίκη

Δεν ευχαριστήθηκαν τον σημερινό αγώνα όσο θα το ήθελαν τα κορίτσια του ΓΣΑ καθώς πήραν λίγους…