• 9 Ιουλίου, 2022

Προπονητικό καμπ στην παραλία της Ν. Αγχιάλου

Προπονητικό καμπ στην παραλία της Ν. Αγχιάλου

Μεγάλη συμμετοχή κι άρτια οργάνωση στο 8ο καλοκαιρινό καμπ που διοργάνωσε η ΙΚΟ Nakamura Hellas

Μια άλλη πετυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε η IKO Nakamura Hellas το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2022 στην πόλη της Νέας Αγχιάλου.
Πρόκειται για το Summer Camp, ένα σημαντικό γεγονός με τεράστια οφέλη για τους αθλητές αποκτώντας τεράστια εμπειρία που θα τους βοηθήσει στη μελλοντική τους πορεία ώστε να κατανοήσουν βαθύτερα το νόημα των πολεμικών τεχνών. Συμμετείχαν αθλητές από τη σχολή των Μαχητών Νέας Αγχιάλου – Αλμυρού – Σούρπης με δάσκαλο τον Shihan Λεωνίδα Αντώνη, από την σχολή Παλαμά Καρδίτσας με Δάσκαλο τον Shihan Γαλλιό Κωνσταντίνο, από τη σχολή της Λάρισας με δασκάλους τον Shihan Τζήρα Αθανάσιο και Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο και από την σχολή Θεσσαλονίκης με δάσκαλο τον Sensei Νεανίδη Κωνσταντίνο (IKO Tezuka Group).
Το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε τεχνικές Budokai, παραδοσιακό και αγωνιστικό Kyokushin karate, ασκήσεις δύναμης κι αντοχής, τεχνικές Jiu Jitsu self defense, καθώς και τεχνικές (Kihon) στη θάλασσα, μέσα στο νερό.
Ήταν εντυπωσιακές οι εικόνες προπόνησης των αθλητών μέσα στη θάλασσα και πάνω στη μοναδική, χαρακτηριστική παραλία της Ν. Αγχιάλου με το ψιλό κοκκινόμαυρο πετραδάκι. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, χάρηκαν αυτή την ωραία εμπειρία!
Οι προπονητές τις IKON Hellas συνεχάρησαν θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την επιμονή, την υπομονή τους, την άψογη συμπεριφορά και το ήθος τους, ευχαρίστησαν όλους τους γονείς που στηρίζουν έμπρακτα τη συγκεκριμένη εκδήλωση και μάλιστα πολλοί από αυτούς παρακολούθησαν όλο το πρόγραμμα του σεμιναρίου. Ευχαριστούν θερμά τον δάσκαλο από τη Θεσσαλονίκη Νεανίδη Κωνσταντίνο που μας τίμησε με την παρουσία τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Osu…


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…