• 28 Ιουνίου, 2022

Η τελετή λήξης των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Οξυωτών Ν. Αγχιάλου

Η τελετή λήξης των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Οξυωτών Ν. Αγχιάλου

Με επιτυχία διοργανώθηκε στην παραλία Νέας Αγχιάλου η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Οξυωτών.

«Μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας χωρίς τη δυνατότητα να ανταμώνουμε, ήμασταν στην ευχάριστη θέση να δούμε και πάλι τα παιδιά μας να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς μπροστά σε δεκάδες γονείς που ήρθαν να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν θερμά» ανέφερε η πρόεδρος κα Βάσω Λύτρα, ευχαριστώντας τον Δήμο Βόλου, τους χορηγούς και τη χοροδιδάσκαλο Ευαγγελία Κουτσοβασίλη τόσο για το άρτιο αποτέλεσμα, όσο και για την αμέριστη βοήθειά της όλα αυτά τα χρόνια.

Στη δική της ομιλία, η κα Κουτσοβασίλη στάθηκε στην εμπιστοσύνη των γονιών προς τον σύλλογο και την ίδια, σχολιάζοντας πως αυτή αποτυπώνεται με τη διαχρονική παρουσία των παιδιών στα χορευτικά τμήματα αλλά και τη φετινή. «Είναι ιδιαίτερη χαρά να χορεύουν παιδιά 15-16 ετών με τα οποία γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τα έχουμε στον σύλλογο μαθαίνοντάς τα να διατηρούν την παράδοση του τόπου μας. Η εμπιστοσύνη των γονιών αποτυπώνεται στο γεγονός ότι στην τελετή λήξης χορεύουν 75 παιδιά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με ζήλο να μεταλαμπαδεύουμε την αγάπη για την παράδοση και τους παραδοσιακούς χορούς» δήλωσε η χοροδιδάσκαλος η οποία συμπλήρωσε 22 χρόνια συνεργασίας με τον Σύλλογο Οξυωτών!

Τα τέσσερα τμήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση (που αφορούσε τα παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών και όχι τους ενήλικες) χόρεψαν χορούς από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μικρά Ασία και λαϊκό πρόγραμμα, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα όλων όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση. Τέλος, το νέο ραντεβού του συλλόγου με τα μέλη και τους φίλους του δόθηκε σε ένα μήνα, στο Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία, με περισσότερους χορούς και τραγούδια…

 


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…