• 20 Ιουνίου, 2022

Το φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου “η Νέα Αγχίαλος”

Το φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου “η Νέα Αγχίαλος”

Με μια υπέροχη εκδήλωση έγινε η τελετή λήξης των μαθημάτων των διαφόρων τμημάτων του Πολιτιστικού-Αθλητικού Συλλόγου η «Νέα Αγχίαλος». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου και κράτησε περίπου δύο ώρες, στα «Πεύκα» στο κέντρο της πόλης.

 

Το «παρών» έδωσαν πολλοί γονείς και μεταξύ των άλλων, τίμησαν την όμορφη αυτή γιορτή με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου κος Αργύρης Κοπάνας, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Αγχιάλου κα Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου, το μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας κος Θοδωρής Στάμος, πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.

Η πρόεδρος του συλλόγου «Νέα Αγχίαλος» κα Μαρία Ρουπακιά απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας μεταξύ των άλλων, πως σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες «ο χορός ήταν δώρο των Θεών προς τους ανθρώπους», για αυτό ο σύλλογος μέσα από τα διάφορα τμήματά του προσφέρει αυτό το δώρο σε μικρά παιδιά και ενήλικες. Μάλιστα ανέφερε ότι τη νέα σεζόν θα λειτουργήσουν νέα τμήματα (παιδική χορωδία, εκμάθησης μουσικών οργάνων και θεατρικής ομάδας) σε συνεργασία με τις Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου και Μαρία Βογιατζή.

Η κα Κολυνδρίνη εξήρε τις προσπάθειες του συλλόγου, την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών και τόνισε τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στα σωματεία που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ακολούθησαν προγράμματα επίδειξης από τα μικρά κοριτσάκια: στο μπαλέτο με δασκάλα την Ραφαέλλα Χατζηγιάννογλου, στη ρυθμική γυμναστική με δασκάλα την Αναστασία Τσέλιου. Τα παιδιά του παιδικού χορευτικού τμήματος, με δασκάλα την Μαρία Γκογκινούδη, απήγγειλαν ποιήματα «εκπροσωπώντας το καθένα ένα μέρος  της όμορφης χώρας μας» και μετά χόρεψαν, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με χορούς του τμήματος ενηλίκων, με χοροδιδάσκαλο τον Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη ο οποίος υπήρξε ο εμπνευστής ίδρυσης του συγκρεκριμένου συλλόγου.

Κι επειδή όπως λέμε, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, εμείς καλύψαμε την εκδήλωση και παραθέτουμε παρακάτω τις φωτογραφίες της εκδήλωσης που έκλεισε τα μαθήματα της χρονιάς για τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο «η Νέα Αγχίαλος»:


Σχετικά Άρθρα

Φωτορεπορτάζ από την υπέροχη «νύχτα της φάτνης» στη Νέα Αγχίαλο

Φωτορεπορτάζ από την υπέροχη «νύχτα της φάτνης» στη Νέα Αγχίαλο

Μία ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά στη Νέα Αγχίαλο αποτέλεσε η «νύχτα της φάτνης».…
Πράξη αγάπης κι αλληλεγγύης από τα μέλη του «Πολιτιστικού-Αθλητικού Συλλόγου Νέα Αγχίαλος»

Πράξη αγάπης κι αλληλεγγύης από τα μέλη του «Πολιτιστικού-Αθλητικού Συλλόγου Νέα Αγχίαλος»

Ημέρες αγάπης αυτές που διανύουμε και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας αποτελεί σημαντική πράξη αλληλεγγύης.…